TotalSoft, singurul partener Microsoft certificat Gold pe CRM în România, anunță câștigarea unei licitații organizată de Rafinăria PETROTEL-LUKOIL, în vederea implementării unui sistem electronic de achiziții resurse materiale și mărfuri.

Contractul a fost atribuit companiei TotalSoft în fața unor competitori cu experiență națională și internațională în dezvoltarea de soluții de eProcurement și urmează să se realizeze până la sfârșitul lunii martie.

Prima fază presupune implementarea soluției integrate Charisma Cost Control și adaptarea ei pentru mai multe tipuri de contracte, urmând să fie completată în faza a doua cu o soluție de business intelligence. Rafinaria PETROTEL-LUKOIL urmărește creșterea productivității prin automatizarea și optimizarea procesului de cumpărare și vânzare a resurse materiale și a mărfurilor, dar și a anumitor servicii. Soluția propusă de TotalSoft este dezvoltată pe platformă Microsoft Dynamics CRM și include politici și practici de achiziție utilizate de companii de top din diverse domenii de activitate.

“În urma implementării Charisma Cost Control dorim să eficientizăm procesele de achiziție din rafinăria noastră, prin creșterea transparenței licitațiilor și prin identificarea exactă a furnizorilor cu cele mai bune oferte din punct de vedere calitate-preț. Sperăm să reducem astfel costul investițiilor cu cel puțin 10-15%, precum și timpii de pregătire și derulare a licitațiilor.

Așa cum s-a prezentat soluția TotalSoft și echipa sa de specialiști până acum, nu avem nici un dubiu că vom obține rezultatele așteptate” a declarat dl. Yurii Erogov, Director General Adjunct Mentenanță și Reparații Utilaje, PETROTEL – LUKOIL.

În domeniul soluțiilor de eProcurement, TotalSoft deține o importantă expertiză tehnică și de business, dobândită în urma dezvoltării Sistemului Național de Achiziții Publice (SEAP) precum și datorită realizării unor soluții complexe pentru companii private din domeniul financiar-bancar, medical sau servicii.

De asemenea, TotalSoft are o vastă experiență în implementarea de soluții software dezvoltate pe tehnologie Microsoft Dynamics CRM și deține cel mai înalt grad de competență în sistemul de parteneriat al Microsoft pentru soluții CRM, BI, Data Platform, Application Development, Application Integration, SharePoint și Document Management.