Editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului si va reuni peste 100 de angajatori. Companiile prezente la aceasta editie sunt companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Lista completa a firmelor participante poate fi accesata pe site-ul evenimentului.

In cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 200 de specialisti HR prezenti la eveniment.

Participarea la Angajatori de TOP ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le poti obtine online, informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei.  Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 17-18 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment. Pentru cele peste 3400 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe Hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

„Pana la finalul lui 2014 vom angaja aproximativ 200-250 de oameni. La inceput de septembrie am anuntat rezultatele primului nostru program de internship, eMAG Talent Internship. In urma celor 22 de pozitii de interni deschise, 16 dintre acestia ni s-au alaturat in calitate de colegi. Ne propunem sa organizam in fiecare an programul de Internship, urmand sa revenim in vara lui 2015 cu cea de-a doua editie de eMAG Talent Internship” – Cristina Șolea, Recruitment Manager eMAG.

„Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din septembrie 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania si va fi prezent la cel mai important eveniment de recrutare al anului.  Suntem convinsi ca Angajatori de Top 2014 ne va ajuta sa interactionam cu  potentiali candidati, pentru care am pregatit peste 70 de posturi disponibile in zone precum IT, Tehnologie & Operatiuni sau Relatii cu clientii. Posturile disponibile se adreseaza atat specialistilor si expertilor, precum si candidatilor cu experienta de minim 6 luni” – Luciana Diaconu, Organizational Development Director Telekom Romania Group.

„BearingPoint Romania va asteapta la standul propriu si la prezentarea companiei in perioada 17 -18 octombrie ! In cadrul celor doua zile aveti oportunitatea de a discuta cu consultantii nostri, pentru a afla direct de la ei care sunt profilurile cautate de noi, dar si care sunt avantajele si provocarile jobului de Consultant.  Dorim sa ne extindem echipele de consultanta SAP, dezvoltare software, dar si din domeniul financiar-bancar. Am vrea sa stim de la voi care sunt punctele voastre forte, pentru a descoperi impreuna cum pot fi valorificate intr-o potentiala cariera la BearingPoint” – Raluca Baicu, HR Manager BearingPoint Romania.

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 100 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:

IT – 30%

Outsourcing – 19%

Inginerie – 10%

Financiar-bancar – 9%

Retail – 9%

Consultanta – 6%

FMCG – 4%

Telecom – 4%

Turism – 4%

Farma/Logistica/Educational – 3%

„Modalitatea de recrutare in cadrul ProCredit Bank se face prin intermediul programului de training Young Bankers. Programul se adresează persoanelor care doresc sa se specializeze in domeniul bancar, atat absolventilor de studii superioare, cat si persoanelor cu experienta practica de lucru. Candidatii care finalizeaza cu succes cele 6 luni de pregatire pot primi o oferta de a se alatura echipei noastre si de a incepe o colaborare pe termen lung. Acoperim in acest mod, solicitarile operationale pentru majoritatea pozitiilor vacante din banca” – Andreea Florescu, Sef Departament Resurse Umane, ProCredit Bank.

Noutatea editiei cu numarul 17 Angajatori de TOP Bucuresti consta in posibilitatea oferita vizitatorilor sa sustina un interviu video. Incepand din aceasta toamna, Angajatori de TOP a inceput un parteneriat exclusiv cu cei de la Video Recruit, o agentie din Bulgaria care ofera servicii de interviuri inregistrate. Asadar, toamna aceasta vizitatorii prezenti la eveniment vor avea sansa sa sustina un interviu video care ii va ajuta sa obtina jobul dorit.

Cum se intampla interviurile video? Compania discuta la stand cu un candidat pe care vrea sa il intervieveze si il redirectioneaza catre standul Video Recruit din cadrul Angajatori de TOP. La standul Video Recruit, candidatul mentioneaza numele companiei si inregistreaza interviul pe loc sau primeste un link pe care il poate folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie, iar dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD – Groupe Société Générale, Deutsche Bank Technology Center,  British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini Romania, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet International, McDonald’s Romania, ProCredit Bank, Temenos Romania, TELUS International Europe, WNS Romania, SNC Lavalin, Wipro,  Misys, Amoma,  Groupama Asigurari, BearingPoint Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron Romania.

Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP, joburile deschise si workshop-urile de cariera, pot fi accesate pe site-ul evenimentului.

Prezenta la eveniment este gratuita in ambele zile, vineri 17 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00 si sambata 18 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului.