PayU consolidează echipa de management prin cooptarea Andreiei Stavarache pe poziția de Sales & Marketing Manager pentru operațiunile din România și a lui Cem Tunakan pe poziția de Business Dvelopment Executive PayU Group.

“Cu o experiență de 14 ani în domeniile financiar – bancar, consultanță și software, Andreia a preluat poziția de Sales & Marketing Manager PayU România în aprilie 2012, având misiunea de a dezvolta și implementa strategia de vânzări și marketing, de a eficientiza procesele interne ale companiei și de a dezvolta noi oportunități pentru portofoliul de produse și servicii al PayU în România”, explică Cristian Herghelegiu, Country Manager al PayU în România.

Andreia și-a început cariera în zona serviciilor financiar-bancare și de consultanță lucrând timp de 5 ani pentru companii din România, Statele Unite și Grecia, precum PriceWaterHouseCoopers, Commercial Bank of Greece sau Ioanin Bank of Athens.

De asemenea, timp de 9 ani a coordonat departamentele de vânzări ale unor companii din industria software, precum IP Devel (acum Enea România) sau Evo Software, ultimii trei ani fiind petrecuți în poziția de Sales Manager Software Division în cadrul integratorului de soluții informatice TotalSoft. Profilul complet al Andreiei Stavarache poate fi consultat aici: http://www.linkedin.com/pub/andreia-stavarache/0/a34/260

Cem Tunakan este mai cunoscut în România pentru că a pus bazele operațiunilor Groupon în țara noastră ocupând în perioada 2009-2012 funcția de CEO Groupon România și Turcia. Anterior, în perioada 2001-2005 a ocupat poziția de VP of Communications la Ericsson Telecommunications Turcia.

Recent cooptat în echipa PayU Group, Cem se ocupă de stabilirea strategiei de dezvoltare a grupului PayU pe toate piețele unde este activ și unde își va deschide operațiuni în viitor și va urmări executarea acestei strategii.