PayU derulează în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2013 campania “Hai cu PayU de Black Friday”, prin care lansează o ofertă comercială inovativă: 3 metode de plată online integrate – card bancar, Internet Banking instant prin BCR si Banca Transilvania și colectare de numerar prin Zebra Pay – la un cost lunar unic de 34 euro FIX. Fără comision pe tranzacție, taxă de deschidere cont sau alte costuri asociate.

Campania se adresează magazinelor online mici și medii din industriile de retail și servicii, dar și afacerilor din mediul offline care doresc să își dezvolte și linie de business în online. Reprezentanții companiei se așteaptă ca cel puțin 300 de comercianți să implementeze plata online în urma campaniei.

Obiectivul campaniei este atragerea de noi clienți pe de o parte și de susținere a magazinelor online mici și medii, pe de altă parte.

“Canalul de vânzări online reprezintă o oportunitate de business extraordinară (și imediată) pentru orice companie preocupată să se dezvolte. Din experiența celor peste 3.000 de clienți ai PayU România, canalul online reprezintă cel puțin 10% din cifra totală de afaceri. Oportunitatea cumpărăturilor de Black Friday   ne-a determinat să construim o soluție dedicată tuturor celor care vor să participe la acest <carnaval al cumpărăturilor>. Pentru noi, pachetul 34 euro FIX reprezintă, în primul rând, o investiție în viitorii noștri parteneri. Nu ne așteptăm la un profit imediat, ci la construirea unor parteneriate pe termen lung” explică Daniel Nicolescu, CEO PayU South Eastern Europe.

Pachetul 34 euro FIX integrează principalele metode de plată utilizate de către cumpărători: cardul bancar, transferul bancar realizat instant prin intermediul interfeței de internet banking și plata cash, prin intermediul terminalelor Zebra Pay. Oferta este valabilă până pe 15 noiembrie a.c. și vizează finalizarea implementărilor si înregistrarea unei prime tranzacții până pe 29 noiembrie.

Black Friday este ziua cu cele mai mari vânzări din an, iar plata online este modalitatea preferată de mulți cumpărători care vor să se asigure că nu ratează ofertele din magazinele online. Din aceste motive, ne așteptăm ca viitorii noștri parteneri să promoveze plata online, cu atât mai mult cu cât, costul asociat procesării ramâne cel din ofertă: 34 euro pe luna. Aceasta este modalitatea noastră de a susține o dezvoltare și mai dinamică a comerțului electronic, atât prin atragerea de noi jucători, cât și de noi cumpărători”, explică Daniel Nicolescu.

Procedura de achiziție a ofertei 34 euro FIX a fost mult simplificată și se realizează, în premieră, integral online. Practic, de pe pagina dedicată campaniei, cei care doresc să beneficieze de ofertă plătesc online costul aferent primei luni de colaborare și descarcă online toate documentele și informațiile necesare implementării. Plata este, inițial, autorizată iar finalizarea ei va avea loc în momentul semnării contractului. Ulterior, plățile vor fi realizate lunar, automat. Detaliile complete precum si termenii ofertei sunt disponibile pe site-ul PayU.