Dispozitivele mobile inteligente – PC-uri, tablete si telefoane smartphone – vor creste anual cu pana la 2.5 miliarde unitati pana in 2017. Interesant este faptul ca, o mare parte a cresterii, cel putin in regiunile dezvoltate ale lumii, se va inregistra la telefonele cu diagonala de peste 5in., in timp ce tabletele, de mici dimensiuni 7-8in. vor inregistra cea mai mare crestere.

Pe masura ce calculele devin mobile si omniprezente, cu o varietate de dispozitive si siteme de operare, cum va gestiona compania dvs. riscurile de securitate, cererile utilizatorilor, procesele de business, asteptarile clientilor si cerintele infrastructurii IT?

Noul concept de discutii in jurul meselor rotunde, conduse de experti cu renume in domeniul mobilitatii, va ofera o platforma perfecta pentru dezbateri asupra provocarilor importante cu care se confrunta in prezent organizatia dvs. Cu un accent pe cele mai importante aspecte tehnologice ale zilei, fiecare masa rotunda promite sa abordeze cele mai arzatoare preocupari si interese ale membrilor sai.