Panda Security, Compania de securitate Cloud, a anuntat lansarea noii versiuni 6.5 a produsului Panda Cloud Office Protection (PCOP). Aceasta versiune ofera semnificative imbunatatiri tehnologice si functionale comparativ cu versiunea anterioara, indeosebi in ceea ce priveste: filtrarea URL, tehnologiile „anti-exploit detectia si eliminarea programelor malitioase care exploateaza vulnerabilitati zero-day, compatibilitatea cu Exchange 2013 si cu cele mai populare distributii Linux (SUSE, RedHat, Debian si Ubuntu) si programarea actualizarilor si rapoartelor.

Panda Cloud Office Protection 6.5 contribuie la cresterea productivitatii afacerii datorita adaugarii functionalitatii de control al accesului la Internet (pentru versiunea Advanced). In plus, solutia ofera o securitate imbunatatita companiei datorita posibilitatii de detectie a malware-ului si amenintarilor de tip phishing ce provin pe calea URL-urilor, inainte ca acestea sa poata infecta computerele utilizatorilor. De asemenea, datorita tehnologiilor bazate pe cloud dezvoltate de Panda Security, Panda Cloud Ofice Protection 6.5 permite administrarea si controlul securitatii de la distanta, de oriunde din lume. “Scopul nostru este de a veni in sprijinul companiilor in sensul cresterii productivitatii acestora cu o solutie care le permite sa monitorizeze si sa controleze modul in care este utilizat Internetului de catre angajti, protejandu-i in timp ce navigheaza pe Web sau cand descarca aplicatii cu continut periculos”, a declarat Manuel Santamaría, Product Manager Global la Panda Security. “Noua noastra solutie faciliteaza managementul securitatii si ofera o bariera suplimentara de protectie impotriva link-urilor de Internet malitioase care profita de vulnerabilitatile de sistem.”

Imbunatatiri majore
Noua versiune Panda Cloud Office Protection 6.5 incorporeaza alte imbunatatiri semnificative comparativ cu versiunea anterioara. Acestea includ:

  • Compatibilitatea cu Exchange 2013, si cu cele mai populare distributii Linux (SUSE, RedHat, Debian si Ubuntu), alaturi de scanarea la cerere sau programata
  • Programarea actualizarilor pentru utilizatorii ambelor solutii Panda Cloud Office Protection si Panda Cloud Office Protection Advanced.
  • Posibilitatea de a programa generarea de rapoarte direct din consola Panda Cloud Office Protection. Pana acum rapoarte programate au fost disponibile numai pentru partenerii care folosesc Panda Cloud Partner Center.