Agenția de marketing mobil și interactiv Syscom Digital a câștigat cinci premii la Mobile Awards România 2013, devenind cea mai premiată agenție din cadrul festivității.

Mobile Awards România, cea mai mare competiție a celor mai noi și mai creative campanii de mobile marketing și aplicatii mobile lansate în ultimul an pe piața locală, a avut loc pe data de 16 mai 2013, în cadrul Mobile Marketing Forum, eveniment organizat de compania Evensys, aflat la cea de-a șasea ediție.

Competiția i-a desemnat pe cei mai buni furnizori de servicii mobile de marketing pentru fiecare dintre cele 10 categorii ale galei de premiere. Juriul, format din cunoscuți experți naționali în comunicare și marketing, a ținut cont de criterii precum originalitate, design, relevanță, interactivitate, funcționalitate și experiență generală.

Echipa Syscom Digital a urcat de cinci ori pe scena Mobile Awards, fiind premiată de două ori la secțiunea Mobile Marketing Campaigns (locul II și locul III) și de trei ori la secțiunea SMS Campaigns, în cadrul căreia a luat toate premiile (locul I, II și III).

„Premiile obținute în cadrul Galei Mobile Awards reprezintă pentru noi atât un imens motiv de bucurie, cât și o recunoaștere a eforturilor depuse de-a lungul anilor de a crea campanii cu valoare adăugată care să genereze rate de răspuns superioare, uneori chiar record în industrie, prin mecanisme creative, având componente inovatoare adaptate consumatorilor și pieței românești.”, a declarat Maia Novolan, general manager Syscom Digital.

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție supraspecializată în mobile marketing și baze de date, cu o paletă diversificată de produse și servicii cum ar fi: marketing interactiv; SMS & e-mail marketing; aplicații mobile; dezvoltare web și aplicații online; mobile media; digital CRM; marketing direct și managementul bazei de date; call center și aplicații IVR etc. Syscom Digital este în prezent unul dintre liderii industriei, derulând proiecte pentru Coca-Cola, Murfatlar, McDonald’s, Nestle, Procter&Gamble, Alexandrion, Friesland Campina, Unilever etc.