Panasonic a lansat astăzi noua cameră foto de dimensiuni mici, LUMIX GM1.

Fiind inclusă în gama LUMIX G drept cea mai compactă cameră foto cu obiectiv interschimbabil de până acum, LUMIX GM1 asigură echilibrul perfect între stilul personal, perfomanţele fotografice şi o calitate excepţională a fotografiei.

Detalii autentice

Indiferent dacă vor căuta cadrul artistic care să capteze oraşul sau pentru a-şi exprima personalitatea şi stilul personal, utilizatorii vor dori o cameră care să exprime cu claritate şi precizie propria viziune. LUMIX GM1 oferă un senzor de 16 megapixel alături de procesatorul avansat de imagine Venuse Engine, asigurând astfel detalii incredibile chiar şi în situaţii de lumină slabă. În plus, LUMIX GM1 oferă printr-o simplă apăsare de buton posibilitatea realizării unor videoclipuri de înaltă calitate, full HD (1080p).

Noul stil compact

LUMIX GM1 reprezintă până în prezent cea mai compactă şi elegantă cameră foto LUMIX G. Designul inovator a permis Panasonic să includă cele mai noi tehnologii. Pe lângă faptul că oferă un aspect elegant, camera se potriveşte cu uşurinţă într-un buzunar şi poate fi folosită de către orice fotograf entuziast în activităţile zilnice.

Reflectând ingineria sofisticată, exteriorul LUMIX GM1 prezintă un stil rafinat, clasic cu butoane din aluminiu şi metal mat.

Control total şi creativitate nelimitată

Camera foto ideală pentru fotografii perfecţionişti şi entuziaşti, LUMIX GM1 prezintă o gamă largă de comenzi manuale, asistenţă pentru o fotografiere simplă şi funcţii creative.

Ecranul de 3 inch permite printr-o singură mişcare încadrarea imaginilor, setarea focusului sau chiar activarea shutter-ului. LUMIX GM1 prezintă de asemenea moduri auto inteligente, permiţând „point-and-shoot” care să nu compromită imaginea.

O gamă de 22 de filtre creative permit aducerea unei note personale fiecărei fotografii. Utilizatorii îşi pot crea chiar propriile Time Lapse Shot sau Stop-motion Animation.

În plus, funcţia pentru shutter-ul silenţios permite folosirea camerei în zone complet silenţioase cum ar fi un concert clasic sau expoziţii în care fotografilor nu le este permis să facă fotografii din cauza „click-urilor” care pot deranja.

Împărtăşiţi creaţiile

Conectivitatea WiFi permite LUMIX GM1 să se conecteze foarte uşor cu smartphone-urile şi tabletele. Fie că veţi împărtăşi cu prietenii cadre cu ţinuta de ieşit în oraş sau vă veţi actualiza portofoliul fotografic cu peisajele preferate, LUMIX GM1 vă permite să postaţi imagini şi videoclipuri imediat ce au fost făcute.

Conectat la aplicaţia Panasonic Image App, disponibilă gratuit pentru sistemele de operare Android şi iOS, conexiunea wireless permite de asemenea Remote Shooting, permiţând astfel tabletei şi telefonului să se comporte ca o telecomandă pentru LUMIX GM1.

Pregătit în orice moment

LUMIX GM1 a fost construit pentru viteză şi mobilitate. Prin intermediul auto focusului Light Speed, camera este pregătită să capteze fotografia perfectă de o acurateţe uimitoare. Autofocusul Low-light oferă o viteză foarte bună în condiţii de lumină slabă încât permite utilizatorilor să-şi exprime creativitatea în momentul în care se pot baza doar pe stele sau pe lumina stradală.

Puteţi explora întreaga gamă LUMIX G prin intermediul aplicaţiei disponibile pe iPad prin iTunes. Aplicaţia vă permite să descoperiţi lumea Panasonic LUMIX G.