TotalSoft anunță semnarea unui nou contract cu grupul OMV AG pentru implementarea soluției Charisma CRM, dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics, în 7 țări, respectiv România, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria şi Cehia. Contractul este o continuare a proiectului derulat de TotalSoft și filialele OMV AG din Austria şi Germania în 2011 și are ca obiectiv transformarea soluției Charsima CRM în platformă comună pentru filialele din întreaga Europă Centrală şi de Est.

OMV AG este al treilea grup multinaţional care alege TotalSoft pentru dezvoltarea şi implementarea unei platforme CRM la nivel global, după EconGas şi ISTA.

„Prin implicarea în proiecte cu cerințe tehnice și de business extrem de riguroase, reușim să menținem un nivel ridicat al competențelor noastre în tehnologii Microsoft și să generăm noi oportunități la nivel internațional. Multe dintre grupurile pentru care am dezvoltat platforme de management al relației cu clienții ne-au preferat unor furnizori agreați de software. Argumentele principale rămân competențele și experiența pe care le avem în proiecte de anvergură.” a declarat Liviu Drăgan, Director General al TotalSoft.

TotalSoft este singurul partener Microsoft certificat Gold Partner pe competenţă CRM (Customer Relationship Management) din România și are un istoric remarcabil de proiecte implementate cu success. Maturitatea companiei și specializarea pe verticale industriale au fost argumente cheie pentru Microsoft în acordarea celui mai înalt grad de competență în sistemul său de parteneri pentru soluțiile CRM, Data Platform, Application Development și Collaboration and Content.

Cu vânzări de grup de 42,65 miliarde euro și o forță de muncă de 29.000 angajați în 2012, OMV AG este una dintre cele mai mari companii industriale listate în Austria. În Explorare și Producție, OMV activează în două țări principale, România și Austria, și deține un portofoliu internațional echilibrat. Compania are o capacitate de rafinare de 22 milioane tone și aproximativ 4.400 de stații de alimentare în 13 țări, inclusiv Turcia.