OMNILOGIC anunta incheierea unui contract de distributie cu un nou partener important de tehnologie: BUFFALO TECHNOLOGY, lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de solutii de stocare si solutii wireless.

BUFFALO Technology este un furnizor lider mondial de solutii de retea inovatoare atat pentru acasă cat si pentru afaceri. Produsele de stocare ale companiei se adresează nevoilor individuale dar si de business, oferind dispozitive de stocare eficiente din punct de vedere al costurilor, de tip NAS, hard disk-uri portabile si routere Wireless LAN, care toate impreuna oferă o solutie completă si integrată pentru birourile mici sau pentru mediul digital de acasă.

Portofoliul de produsele BUFFALO include dispozitivele TeraStation NAS care sunt special concepute pentru a aduce stocarea din tipul de organizatie enterprise catre organizatiile mici si mijlocii. Gama LinkStation de produse NAS, aduce multimedia la domiciliu. LinkStation Live si LinkStation Mini vă permite să creati o locatie centrală pentru a stoca fisiere, fotografii si muzică, simplu si usor. Gama Nfiniti™ usor de utilizat, produse de retea  wireless de înaltă performantă pentru SMB si utilizatori finali, cu tehnologia AOSS ™ (AirStation One-Touch Secure System) incorporata, permite utilizatorilor să construiască si să gestioneze retele fără fir securizate la domiciliu sau la birou, prin simpla apăsare a unui buton.
Mai multe informatii despre BUFFALO si despre gama de produse sunt disponibile pe website-ul oficial www.buffalo-technology.com

Puternicele aliante din industria internationala ale BUFFALO cu alte companii precum Intel, Broadcom™, Nintendo si Microsoft i-au permis companiei BUFFALO să fie lider in industrie si sa dezvolte cele mai noi tehnologii în niste instrumente practice atat pentru afaceri cat si pentru utilizarea lor acasă.

Astazi intreprinderile mici si mijlocii operează în acelasi mediu critic ca si concurentii de tip enterprise. Si la fel ca si organizatiile mari, IMM-urile trebuie, de asemenea, să se ocupe de volume mari de date, pe care să le mentină la un inalt nivel de actualizare, permanent. BUFFALO Technology este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme NAS, wireless si multimedia care oferă solutii inovatoare care să răspundă acestor nevoi. A avea acces consistent si sigur la date critice din orice colt al casei, din gradina sau birou, este acum mai usor ca niciodată.

Noul parteneriat ii va permite lui Omnilogic sa ofere premiata gama BUFFALO de produse de  stocare si de produse wireless catre vasta sa retea de distributie.

Colaborarea cu Omnilogic si acoperirea teritoriala a mai multor piete (România, Serbia, Croatia si Slovenia), vor reprezenta noi oportunităti pentru BUFFALO si, de asemenea, va ajuta mai multi retaileri si revanzatori sa beneficieze de portofoliul extins de produse de la BUFFALO” a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Gabriel Marin, Director General la Omnilogic, a declarat: “Pe măsură ce afacerea noastră de distributie se dezvolta, colaborarea cu un producător inovativ de dispozitive de stocare si de retea, cum este BUFFALO, care este bine cunoscut la nivel mondial, va consolida si mai bine portofoliul nostru de produse.
Gama noastră largă de produse oferă companiilor din Europa solutii de date, stocare, securitate si solutii de networking care să răspundă nevoilor lor de afaceri. Suntem acum în pozitia de a fi un furnizor cheie pentru oricine necesită o solutie NAS – fie ca sunt consumatori, intreprinderi mici si mijlocii sau organizatii mari, de tip enterprise. Canalul de distributie este crucial pentru acest proces, asa incat am incheiat parteneriate strategice noi pentru a creste forta noastră de vânzări în întreaga regiune europeană. “, a declarat Dmitry Tanyukhin, Director Emerging Markets la BUFFALO Technology.