Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, si-a triplat in urma cu un an portofoliul de UPS-uri in Romania, devenind astfel un jucator important pe piata de profil.

Intr-o lume in care dependenta de energie este din ce in ce mai mare, Legrand vine cu solutii pentru eficientizarea consumului energetic in orice companie. Astfel, gama sa completa de UPS-uri este menita sa asigure continuitatea fluxului de energie pentru protejarea constanta atat a datelor importante, cat si a echipamentelor si a fluxului de lucru.

Noi variante ale unor modele Legrand de succes, gamele TRIMOD HE si ARCHIMOD HE, vor fi distribuite de catre Omnilogic si sunt caracterizate de conceptul inovator al modularitatii ce permite optimizarea puterii disponibile, reducand costul total al intretinerii. Acestor game li se adauga si alte modele inovatoare, impartite in 3 categorii distincte, in functie de nevoile companiilor mari, medii si mici, sau ale utilizatorilor finali.

Suntem mandri ca un nou distribuitor important de IT&C de pe piata locala alege sa recomande Legrand clientilor sai. Omnilogic are know how-ul necesar pentru a selecta cele mai bune companii din domeniu, iar solutiile personalizate pe care Legrand le poate oferi raspund nevoilor pietei. Sistemele noastre UPS modulare se adapteaza unor cerinte care pot parea la prima vedere restrictive si ofera solutii eficiente, atat din punctul de vedere al redundantei si al consumului de energie, cat si din cel al economiei de spatiu” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.

Legrand are o gama de UPS-uri adecvata pentru toate aplicatiile: asigura cele mai bune niveluri de performanta in materie de putere si timp de alimentare de rezerva si permit conceperea unor solutii personalizate. Legrand ofera cel mai bun raport pret / calitate pentru siguranta datelor in birou sau acasa. Solutiile Legrand sunt ideale pentru cerintele partenerilor Omnilogic.” a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.