Commvault este unul dintre cei mai importanti provideri de aplicatii software de gestiune a datelor si serviciilor conexe. Compania dezvolta, produce si vinde o suita de aplicatii software de gestiune a datelor sub brandul SIMPANA.

Va invitam alaturi de Romsym Data, la evenimentul de lansare pe piata din Romania a solutiilor Commvault, joi 11 iunie, de la ora 09:00 . Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Continental, Bucuresti.

Cateva dintre subiectele ce vor fi abordate in cadrul evenimentului:
* Commvault – solutii pentru managementul datelor si informatiilor
* Commvault Simpana – singura solutie de protectie si gestiune a datelor formata din module proiectate de la bun inceput pe baza unui cod sursa singular, pentru o Salvare/Restaurare, Replicare, Analiza, Arhivare si Regasire a datelor cat mai eficienta – Prezentare tehnică
* Simpana Software Suite are la baza arhitectura unitara Common Technology Engine, care asigura niveluri ridicate de integrare, protectie, accesibilitate si mobilitate a datelor – Demonstrație live Simpana

Audienta – La eveniment sunt invitati sa participe directori, responsabili si specialisti ai departamentelor IT.

Inscriere – Participarea la acest eveniment este gratuita, insa numarul locurilor este limitat! Va rugam sa confirmati/infirmati participarea prin email la adresa ana.ciopata@romsym.ro sau telefonic la numarul 021 323 14 31 pana cel tarziu marti, 9 iunie!