D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor şi locuinţei digitale, își extinde gama de camere de supraveghere IP. Modelul DCS-933L Wireless N Cloud reprezintă o soluție versatilă de supraveghere IP recomandată pentru locuințe, birouri sau magazine. Imaginile redate sunt de calitate foarte bună, având o rezoluție de până la 640 x 480 pixeli. LED-urile cu infraroșu asigură înregistrări clare chiar și când este întuneric complet. Cu ajutorul caracteristicii integrate de repetor, DCS-933L poate fi utilizată și pentru extinderea acoperirii rețelei wireless în zone cu semnal slab.

Caracteristici extinse în vederea optimizării securității

Imediat ce camera DCS-933L detectează mișcare în anumite zone predefinite, transmite automat o alertă către utilizator, iar acesta își poate accesa imaginile prin intermediul unui dispozitiv mobil. Zoom-ul digital de 4x vă ajută să extindeți zona de supraveghere. Camera reacționează atât la sunete cât și la mișcare, ceea ce o face ideală pentru supravegherea bebelușului în camera în care acesta doarme. Detectarea de sunete alertează părinții de îndată ce bebelușul începe să plângă. Nivelul de zgomot la care camera de supraveghere reacționează și declanșează alarma poate fi setat manual. Managementul si configurarea camerei se realizează cu ajutorul unui browser web sau utilizând software-ul gratuit D-ViewCam 3.0.

O mai mare flexibilitate şi acoperire wireless sporită

Camera de supraveghere DCS-933L poate fi amplasată oriunde, orientată spre locul pe care doriţi să îl monitorizaţi, deoarece are dimensiuni mici  şi caracteristici wireless LAN integrate. Standardul Wireless N asigură performanţe video superioare, de până la 300 Mbps. Această cameră are şi o altă capabilitate practică: în spaţiile de interior cu semnal Wi-Fi slab, poate fi folosită ca repeater pentru a îmbunătăţi semnalul în acea zonă. Poate suporta până la cinci clienţi wireless.

D-Link şi tehnologia Cloud

Cu noul model de cameră de supraveghere DCS-933L, D-Link îşi măreşte portofoliul de produse şi servicii Cloud. Alături de multe alte modele de camere, sunt deja disponibile pe piaţă routere Cloud dar şi network video recorder-ul DNR-322L. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.

Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

DCS-933L – caracteristici principale:

  • LED-uri cu infraroşu pentru înregistrare chiar şi când este întuneric complet
  • Detecţie de sunet şi mişcare
  • Mod de repeater integrat pentru maximum cinci clienţi wireless (rata de transfer wireless de date de până la 75 Mbps)
  • Senzor progresiv 1/5” HD megapixel CMOS
  • 4x digital zoom
  • Conectivitate wireless 802.11n
  • Rezoluţie până la 640 x 480
  • Compresie H.264 şi MJPEG
  • Acces permanent la camere cu ajutorul dispozitivelor iPhone, iPad, cu Android sau laptop