Synergizer Business Solutions si compania germana CAS CRM au lansat o noua solutie de tip xRM/CRM (Any/ Customer Relations Management)  în cadrul Marketing&Sales Forum, un eveniment dedicat profesionistilor din marketing, vanzari si suport, forum care si-a propus sa abordeze schimbarile pe care era digitala le impune celor care doresc sa faca performanta in aceste domenii.

Sales & Marketing Forum

Evenimentul a reunit consultanti de business cu experienta in cresterea competitivitatii companiilor, in optimizarea echipelor de vanzari si a portofoliului de produse, in definirea strategiei de adresare a prospectilor. In paralel cu discutarea unor abordari sau modele teoretice, consultanti  de la Synergizer si CAS au demonstrat practic modul in care o zi din viata unui specialist din vanzari se poate schimba prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.  De la calculatorul de birou, la laptop, tableta, smarphone, pana la smartwatch, toate aceste dispozitive sunt tot mai prezente in viata noastra de acasa, dar si de la birou.

CAS xRM/CRM 

Synergizer si CAS Germania completeaza peisajul solutiilor CRM din Romania cu un produs nou si unic prin flexibilitatea, accesibilitatea si functionalitatile oferite. Este o solutie „made in Germany” cu toate implicatiile pozitive legate de fiabilitate si calitate. Produsul este adaptat si din punct de vedere licentiere la cerintele pietei fiind disponibil in toate variantele general acceptate.

Cu o prezenta de aproape 30 de ani pe piata vest europeana, solutia este prezenta in 30 de tari, avand peste 7500 de clienti in intreaga lume, cu aproximativ 200000 de utilizatori inregistrati.  Analisti de piata respectati si recunoscuti au pozitionat solutiile CAS in topul clasamentelor de profil avand la baza: flexibilitatea, stabilitate, pret/valoare, performanta, functionalitati si interfete (Sursa: CRM Study 2012/2013, i2S Research, Zurich, www.i2s-consulting.com).

Mobilitatea este, de asemenea, unul din punctele forte ale produsului, CAS CRM fiind disponibil in mpd transparent pe toate platformele mobile uzuale (iOS, Android, Win8).

Ioana Răzvan, Business Development Manager, Synergizer Business Solutions: „Am ales aceasta solutie dupa o prospectare indelungata si elaborata a pietei, atat a celei locale, cat si a celei internationale. Ne-am dorit sa aducem in Romania  un element de noutate, care sa completeze oferta existenta largind paleta de optiuni pentru companiile mici si mijlocii.  Am cautat un sistem care sa ofere managerilor și antreprenorilor români un instrument cu adevarat flexibil si accesibil pentru optimizarea activitatii lor de zi cu zi, un instrument pe care sa il foloseasca cu reala placere, dar si un instrument care tine pasul cu noutatile tehnologice.  Un instrument despre care sa poata afirma cu toata sinceritatea „I love my CRM”„

Synergizer Business Solutions

Synergizer Business Solutions (www.synergizer.ro), partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie  specializata in implentarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii.  Compania implementeaza solutii de top ale unor companii lider in industria IT in domenii precum: CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer in proiecte de implementare de solutii de business acopera o larga diversitate de companii, cu un numar de angajati cuprins intre 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numara: Adceco, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, etc

 CAS CRM

CAS CRM (www.cas-crm.com) este o companie membra a grupului CAS Software AG (www.cas.de), lider pe piata vest europeana a solutiilor CRM pentru companiile mijlocii. Compania a fost fondata  in 1986 cu scopul de a oferi solutii CRM/xRM inovative special construite pentru companiile mici si mijlocii. Cu o experienta de mii de proiecte in 30 de tari din Europa, Africa si America de Sud, CAS CRM se bucura de sprijinul unei retele extinse pe peste 60 de parteneri intrenationali si ofera produse localizate in 10 limbi.

CAS investeste anual aproximativ 25% din cifra sa de afaceri in cercetare si dezvoltare.

CAS Software AG in cifre:

Cifra de afaceri in 2013 aproximativ 45 million Euros.

Angajati: CAS Group aproximativ 450*, CAS Software AG 300.

Parteneri: 145 national si 60 international.

Equity ratio: > 50 %

Investitii in dezvoltare si inovatie: > 20-30 % din cifra de afaceri

Utilizatori ai produselor CAS: > 200,000 persoane in intreaga lume

International: produsele sunt disponibile  in 30 tari si in 10 limbi (inclusive limba romana)