Incepand cu luna mai 2012, compania iNES GROUP are un nou Director de Vanzari, Dl. Ioan Irina. De asemenea, DigiSign SA, membru al iNES GROUP si unul dintre principalii furnizori acreditati de certificate digitale, are un nou Director General, Dna. Camelia-Elena Neculai. Cei doi detin o experienta bogata atat privind serviciile iNES GROUP, cat si cele DigiSign, activand mai multi ani ca parte a echipei companiei.

Schimbarile survenite la nivelul conducerii faciliteaza dezvoltarea de idei noi si strategii valoroase pentru satisfacerea clientilor, fie ca este vorba despre solutii de telecomunicatii sau semnatura electronica. Tehnologiile de calitate utilizate, ideile inovatoare, organizarea eficienta si suportul permanent confera excelenta serviciilor.

Vom continua consolidarea pozitiei pe piata de telecomunicatii prin promovarea valorilor care stau la baza strategiei iNES GROUP: orientarea catre client si furnizarea de servicii proactive si inovative” a declarat Dl. Ioan IRINA – Director de Vanzari, iNES GROUP.

DigiSign SA, membru al iNES GROUP si furnizor acreditat de certificate digitale, simplifica procesul de obtinere, reinnoire si utilizare a semnaturii electronice in mediul on-line. Odata depuse documentele la sediul DigiSign, procesul de emitere dureaza doar 10 minute. In plus, DigiSign permite reinnoirea on-line, pune la dispozitie tutoriale video,precum si singurul serviciu de suport tehnic 24/24!

Semnatura electronica DigiSign ajuta la depunerea declaratiei unice la ANAF, a raportarilor catre CNAS si a documentelor electronice pentru SEAP, securizeaza tranzactiile on-line si e-mailurile, direct din fata propriului calculator. Totodata, DigiSign furnizeaza certificate de server (SSL) care cripteaza comunicarea dintre utilizator si website-uri siservicii de marcare temporala, ce garanteaza existenta unui document electronic intr-o anumita forma la un anumit moment de timp, astfel evitandu-se eventuale litigii.

Semnatura electronica este forma digitala a semnaturii olografe si presupune un proces de autentificare a unui document electronic printr-un certificat digital calificat.