Incepand cu luna iunie a acestui an, Sintezis Birotica, furnizor de solutii informatice pentru retail, lanseaza www. pc-pos.ro , “Magazinul on-line pentru tine si afacerea ta!”. In pc-pos.ro se vor regasi produse din IT&C, dar si din Retail / Horeca, prin brandurile importate direct de catre grupul Sintezis : IBM , Datalogic , HioPOS , Mettler Toledo , Pricer, Metrologic, Custom, Senor, CHD, Sax3D, VisaPix, Vizbee RFID.

Sintezis lanseaza website-ul www.pc-pos.ro, intr-un format interactiv, usor accesibil si prietenos, aducand in acelasi loc produse din doua domenii adiacente: IT&C si Retail.

www.pc-pos.ro isi propune sa devina unul din furnizorii de baza pentru segmentul Retail, Horeca si IT&C, avand in oferta produse de la furnizori renumiti in domeniu : IBM, Epson, Dell, Acer, Lenovo, Apple, Datalogic, Mettler Toledo, HioPOS, Pricer, Custom, Senor.

Realizat si configurat dupa modelul website-urilor internationale de e-commerce, platforma se impune cu imbunatatiri majore atat ca solutii tehnice, cat si ca aspect.