INSOFT Development & Consulting a anuntat aderarea sa la reteaua Oracle PartnerNetwork (OPN) in calitate de Partener Gold. Nivelul Gold este primul din cadrul OPN, membrii avand posibilitatea de a accesa intreg portofoliul de produse Oracle si de a dezvolta specializari care sa le permita extinderea expertizei, cresterea nivelului de satisfactie al clientilor precum si diferentierea pe piata de profil.

 

In calitate de membru al retelei de parteneri Oracle, INSOFT Development & Consulting este autorizata sa comercializeze produse care au la baza tehnologia Oracle si poate accesa programele de training si calificare adresate angajatilor sai, acestea aducand valoare adaugata clientilor companiei. In afara de acestea, partenerii Oracle de nivel Gold au acces la toate resursele tehnice Oracle: forumuri, bibliografie, suport web, instructiuni si actualizari pentru produsele nou lansate.

Statutul de partener Oracle Gold din cadrul Oracle Partner Network ne va ajuta în identificarea noilor oportunităţi de business, ne va permite sa folosim instrumentele Enablement 2.0 şi totodata ne va aduce noi specializari pentru Oracle si gama de produse asociate” a declarat Cristian Aciubotaritei, Chief Executive Office, INSOFT Development & Consulting. „Obiectivul nostru principal este sa identificam modalitatile optime prin care ne putem sprijini clientii in obtinerea succesului prin intermediul solutiilor pe care le dezvoltam si al serviciilor de consultanta pe care le oferim” a adaugat reprezentantul INSOFT Development & Consulting.

Viitorii nostri clienti comuni pot fi increzatori in calitatea la standarde inalte a know-how-ului si suportului pe care il oferim. Am convingerea ca INSOFT Development & Consulting va investi in dezvoltarea cunostintelor sale despre portofoliul de produse si solutii Oracle si se va specializa pe domeniile specifice Oracle” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania.

Datorita statutului sau Gold, INSOFT Development & Consulting poate dezvolta specializari care sa ii permita extinderea business-ului si a ariei de expertiza, cresterea nivelului de satisfactie al clientilor si diferentierea pe piata de profil. Membrii de tip Gold pot revinde produsele care au la baza tehnologia Oracle si pot deveni eligibili in vederea revanzarii aplicatiilor Oracle si solutiilor tip industry. In afara de acestea, partenerii pot apela la reprezentantii Oracle pentru consultanta si au acces la actualizarile My Oracle Support pentru toate produsele. Acestia beneficiaza de discount-uri pentru training-uri; au la dispozitie vouchere in vederea sustinerii examenelor si au cotatii preferentiale in vederea achizitiei de licente Oracle pentru utilizarea interna. Pentru mai multe informatii despre beneficiile asociate statului de partener Oracle Gold, va rugam vizitati:      http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm.