Novensys participă la evenimentul Directions EMEA 2012 la Roma în perioada 25–27 aprilie 2012 prin reprezentanţii săi Maria Cîrlan, Relationship Manager Novensys, şi Erica Voivozeanu, NAV/LS Solutions Services Manager. Pe parcursul celor trei zile se derulează peste 60 de traininguri, sesiuni de formare şi mese rotunde susţinute de experţii NAV, evangheliştii Microsoft, speakeri din managementul de vârf al Microsoft.

“După prima zi de conferinţă Directions pot spune că evenimentul a ajuns la nişte dimensiuni impresionante. Sunt peste 900 de profesionişti din canalul de parteneri Microsoft Dynamics NAV mai ales din Europa, dar si din Asia, Africa, America. Aşa cum au afirmat organizatorii, cu această participare extraordinară au reuşit să extindă conceptul de EMEA”, declară de la faţa locului Maria Cîrlan, Relationship Manager Novensys.

Scopul principal al acestui eveniment este de a construi o comunitate stabilă şi închegată Dynamics NAV, generând un schimb continuu de informaţii între parteneri şi dezvoltarea relaţiei lor cu Microsoft. În acest moment, Directions EMEA a devenit cel mai important eveniment anual Microsoft Dynamics şi reprezintă o oportunitate reală de networking cu parteneri similari ai ecosistemului. Conferinţa se adresează atât zonei de business, dezvoltatorilor, implementatorilor, pentru dobândirea unor cunoştinţe tehnice, mai multă experienţă în management de proiect, tipsuri strategice de vânzare ş.a. Pentru amatorii de noutăţi de ultimă oră, pe agenda celor trei zile de NAV 2013 se înscriu facilităţile aduse de noua versiune, descoperirea aplicaţiei mobile, tool-uri pe care orice dezvoltator trebuie să le ştie, best practice, tendinţe în tehnologie etc.

“Pe lângă noutăţile legate de platforma NAV, profităm de ocazie să personalizăm şi să aprofundăm relaţiile pe care le-am iniţiat deja cu parteneri precum LS Retail, Tectura sau JetReports, dar şi să iniţiem altele. În acest business de Dynamics NAV este important să poţi identifica partenerul care oferă soluţia potrivită pentru un tip de business sau altul”, a completat Maria Cîrlan.

Încă din 2004 Novensys derulează un parteneriat de succes cu Microsoft, compania fiind menţionată în ultimele şapte ediţii ale clasamentelor pentru cei mai importanţi parteneri. De-a lungul timpului, Novensys a obţinut certificările Gold Enterprise Resource Planning Microsoft şi Gold Independent Software Vendor Microsoft. Totodată aplicaţiile Novensys for Assets, Novensys for Track and Trace şi Novensys for Inventory, dezvoltate in-house au primit atestarea  Windows 7, care confirma siguranţa, flexibilitatea şi productivitatea acestora.

Seria de evenimente Directions EMEA a început în 2005 cu o conferinţă US Direction plină de imaginaţie si pasiune şi cu un grup mic de parteneri Dynamics NAV. În timp a devenit o reuniune cu recunoaştere globală urmărită de peste 1.000.000 de specialişti din întreaga lume.