Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, lansează imageFORMULA ScanFront 330, un scanner pentru reţea compact şi intuitiv, creat pentru capturi de date specifice sau pentru tranzacţii, ce permite partenerilor să creeze aplicaţii personalizate şi conectivitate cu sistemele back-end.

Ca succesor al echipamentelor lider de piaţă Canon imageFORMULA ScanFront 300 şi 300p, platforma de dezvoltare cu suport online (SDK; software development kit) a noului scanner simplifică modul în care furnizorii de soluţii, integratorii IT şi dezvoltatorii pot crea aplicaţii. În modul “aplicaţii web”, imageFORMULA ScanFront 330 se conectează direct la serverul clientului, unde o aplicaţie personalizată dezvoltată de un partener Canon defineşte modul în care documentul va fi procesat mai departe. Acest avantaj oferă partenerilor oportunităţi versatile de a transforma distribuţia documentelor şi fluxurile de procesare, mai ales în sediile corporaţiilor, în birouri descentralizate şi în centru de relaţii cu clienţii.

Dezvoltatorii vor beneficia, de asemenea, de toate funcţiile scannerului, inclusiv transferul de date meta în format CSV sau XML odată cu fişierele de tip imagine, atunci când creează noi fluxuri de integrare a datelor în procesele de administrare a documentelor existente. De exemplu, integrarea unor informaţii precum numele echipamentului, numele utilizatorului, data scanării, sau orice alte date personalizabile în fluxul de lucru pot fi utile clienţilor în căutarea fişierelor şi în cazul unui audit.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe: “Modul în care lucrăm evoluează într-un ritm susţinut, iar în viitor, vom vedea oamenii conectaţi la tehnologie şi mai mult. Scannerele pentru reţea joacă un rol crucial în stabilirea acestui nivel de conectivitate, aducând mai aproape echipele şi ajutând la reducerea costurilor şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.

Potrivit cercetării noastre Office Insights 2013, peste jumătate dintre respondenţi şi-ar dori să poată personaliza funcţiile echipamentului de birou pe care-l folosesc, iar două treimi apreciază captarea automată şi procesarea documentelor scanate[1]. Noul imageFORMULA ScanFront 330 îi ajută pe parteneri să îndeplinească aceste cereri ale consumatorilor prin platforma de dezvoltare (SDK) ce le permite să creeze aplicaţii personalizate, ce oferă clienţilor noi moduri de integrare a informaţiilor din documente în fluxurile lor de lucru”.

Productivul imageFORMULA ScanFront 330 scanează până la 60ipm şi include un mecanism de alimentare cu role nou-proiectat, ce creşte fiabilitatea alimentării şi separării în timpul scanării în loturi sau a documentelor mixte. În plus, dispune de un senzor de detectare ultrasonică a alimentării duble, pentru a preveni cazul în care documente importante nu ar putea fi scanate.

Noul echipament permite partenerilor să păstreze informaţiile clienţilor lor în siguranţă. Încorporează un set de funcţii de securitate avansate, setări de restricţionare a controlului utilizatorilor, criptare a documentelor şi protejare cu parolă. De asemenea, suportă protocoale LDAPS (LDAP over SSL), ce criptează datele trimise între un client LDAP şi un server LDAP, ce adaugă un plus de securitate caracteristicilor de acest tip ale echipamentului.

De asemenea, partenerii vor putea să îşi ajute clienţii să micşoreze costurile IT prin administrarea uşoară şi rapidă. Pot face orice actualizări şi configurări de la distanţă, folosind un simplu browser de internet sau multiple echipamente, prin ScanFront Administration Tool.

Echipamentul se conectează direct la reţea şi poate funcţiona ca un scanner singular, ce nu necesită alt hardware sau software, precum servere.

Noul imageFORMULA ScanFront 330 şi SDK-ul vor fi disponibile la partenerii Canon din Europa. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi birourile locale de vânzări ale Canon.[1] Office Insights Report  este un studiu independent, comandat de Canon Europe, care analizează trendurile tehnologice din corporatii în mai mult de 18 ţari din Europa. Cercetarea a constat într-un chestionar online la care au răspuns 1,671 de angajaţi, inclusiv 300 de factori de decizie din mai multe sectoare de activitate şi 60 de interviuri telefonice în profunzime pe un eşantion de utilizatori din mai mult de 12 ţări. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi: www.canon-europe.com/officeinsights