• Norvegian, UNICEF și Amadeus extind cooperarea lor de lungă durată, printr-un acord tripartit global, primul de acest tip pentru cele trei organizații.
  • Noul acord permite pasagerilor Norvegian să facă donații în favoarea UNICEF, pentru copiii din întreaga lume, atunci când achiziționează zboruri online, prin intermediul unei aplicații Amadeus.

Compania aeriană Norvegian și UNICEF au desfășurat în ultimii ani mai multe activități de colectare de fonduri pentru copii. Pasagerii noștri au făcut mereu donații generoase, și nu mai numai atunci când am trimis un avion cu ajutoare de urgență în Republica Centrafricană, în toamna anului trecut. Acum, suntem, de asemenea, parteneri cu Amadeus. Sperăm că, oferind clienților noștri oportunitatea de a dona o mică sumă către UNICEF în timp ce își rezervă biletele pe site-ul nostru, vom asigura mai multor copii viitorul pe care îl merită.” a declarat Bjørn Kjos, CEO Norvegian.

Pentru a dona o mică sumă de bani către UNICEF este necesar un simplu click, la finalizarea unei tranzacții de cumpărare a unui bilet de avion, sprijinind astfel activitatea organizației în folosul copiilor de pretutindeni.

Bernt G. Apeland , Secretarul general al UNICEF Norvegia, a declarat: “Știm că există o mare dorință de a contribui la crearea unui viitor mai bun pentru copiii lumii și UNICEF are deja un parteneriat de succes cu Amadeus, pentru alte proiecte similare de micro-donații. Prin intermediul noii aplicații de donații, este chiar mai ușor pentru călătorii companiei Norvegian să își aducă o contribuție.” Acest program pentru a strânge fonduri pentru UNICEF, prin intermediul pasagerilor companiei Norwegian, este cea mai recentă inițiativă din cadrul colaborării existente între UNICEF și Amadeus pentru a strânge fonduri prin micro-donații atunci când călătorii fac rezervări pentru călătorii aeriene.

Svend Leirvaag, Vice President Industry Affairs la Amadeus IT Group, a comentat: “Acest nou parteneriat cu Norvegian și UNICEF face parte din abordarea noastră privind responsabilitatea socială (CSR) <<Technology for Good>>. Prin intermediul tehnologiei ce este oferită gratuit, precum aplicația pentru donații, Amadeus conlucrează cu partenerii din industrie și cu organizațiile umanitare, pentru a obține, împreună, rezultate mai mari decât am putea obține fiecare dintre noi pe cont propriu. Îi invităm pe toți partenerii noștri să fie alături de noi în astfel de inițiative.”