Înscrie-te până pe 11 Septembrie la Conferința Managementul Performanței în România, Sibiu, 2015 și beneficiază de o ofertă specială

Conferința Managementul Performanței este un eveniment unic în România, care reunește în fiecare an practicieni în managementul performanței din diverse industrii: automotive, utilități, telecom, banking, retail, sănătate, servicii profesionale și diverse arii funcționale: IT&C, logistică, manufacturing, marketing, resurse umane, vânzări.

Evenimentul este conceput pentru a oferi top managerilor, antreprenorilor, managerilor de departament, liderilor de echipe, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de management al performanței la toate nivelurile organizaționale. Aflat acum la cea de-a V-a ediție, evenimentul va menține tradiția prezentărilor cu viziune inovatoare și aplicabilitate practică.

Alătură-te și tu comunității de profesioniști în managementul performanței și beneficiază de tarifele minimale valabile până în data de 11 septembrie.

 

Pentru detalii consultati http://www.acumenintegrat.ro/evenimente/evenimente-viitoare/