Cu prilejul celei de-a 16-a ediții anuale MIPS, complet virtuală și gratuită, Milestone Systems invită partenerii, clienții și presa să exploreze viitorul tehnologiei video sub motto-ul “Modelarea noului viitor – Shaping New Next”.

Cu peste 2000 de participanți înregistrați din toată lumea, Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) este locul unde comunitatea Milestone Systems se reunește pentru a împărtăși perspectivele, experiența, bunele practici și ultimele inovații.

Pe fondul pandemiei globale, ediția de anul acesta va fi prima conferință MIPS virtuală și, în același timp, prima ediție cu acces gratuit. Vom cerceta modul în care tehnologia video transformă afacerile și societatea, dar și motivul pentru care sistemele de management video se află la baza acestei schimbări.

Pe parcursul evenimentului care va dura două zile, Milestone Systems va împărtăși din inspirația experților internaționali în inovație și din experiența executivilor Milestone Systems, și va prezenta scenarii de succes și perspectivele partenerilor din diferite industrii. Noul CEO al Milestone Systems, Thomas Jensen, va vorbi despre modul în care tehnologia video a depășit aria securității și despre modul în care compania va colabora cu partenerii săi pentru a susține această tendință.

Bjørn Skou Eilertsen, în calitate de CTO – Chief Technology Officer -, și Kenneth Hune Petersen, ca CSMO – Chief Sales & Marketing Officer -, vor discuta despre trendurile majore din tehnologie, adoptarea accelerată a tehnologiei în industrii cheie și motivele pentru care Milestone Systems consideră că tehnologia video reprezintă electricitatea secolului al 21-lea.

”MIPS reunește întreaga comunitate internațională de parteneri Milestone Systems, pentru a discuta despre viziunile lor asupra direcției spre care ne îndreptăm și despre modul în care evoluează colaborarea pentru a atinge succesul. Anul acesta, evenimentul se axează pe dezbaterea modului în care tehnologia influențează felul în care trăim și lucrăm și pe modul în care oamenii pot beneficia și mai mult de pe urma tehnologiei – atât în domeniul securității, cât și în alte domenii”, a spus Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems.

Evenimentul va include și o analiză profundă a impactului pe care îl are tehnologia video asupra managementului orașelor, a modului în care tehnologia video îmbunătățește toate aspectele din transporturi și a modului în care viziunea computerizată și soluțiile de analiză creează noi oportunități în industria de retail prin automatizare, personalizare și chiar combaterea Covid-19. În plus, Milestone Systems va împărtăși perspectivele sale în ceea ce privește cele mai noi modalități de utilizare a soluției noastre software de management video, va introduce în exclusivitate direcția către care se va îndrepta Milestone Systems în viitor și va lansa noul produs.

Transporturile sunt un domeniu în care tehnologia video a evoluat exponențial mai mult decât la nivel de securitate. În ziua a doua a MIPS, pe 2 martie, în cadrul sesiunii ”The Power of Video in Transportation”, puteți descoperiți cum tehnologia video îmbunătățește fiecare dimensiune a transporturilor: de la crearea unui mediu mai curat și mai sigur până la domeniul logisticii, analizei și siguranței în era Covid-19. În cadrul acestei sesiuni Ovidiu Ciurte, reprezentantul Parking Spotter din România, va vorbi despre implementările, beneficiile pe care le oferă și evoluția aplicației la nivel internațional din 2017 până în prezent, cu sprijinul comunității globale Milestone. Parking Spotter, compania înființată la Cluj-Napoca, a fost prima câștigătoare a premiului de inovație Milestone Community Kickstarter în 2017.

MIPS se va desfășura în perioada 1-2 martie pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa și în perioada 2-3 martie pentru Asia-Pacific și America.

Pentru a afla mai multe despre agenda evenimentului și a vă înregistra ca participant la MIPS 2021, consultați linkul de aici.