Milluu bate recordul cu cea mai mare campanie de equity crowdfunding pe SeedBlink, suprasubscrisă cu 100.000 de euro

Campania de crowdfunding a startup-ului de property management Milluu a fost suprasubscrisă cu 100.000 de euro în mai puțin de trei ore de la listarea oficială, investiția finală ajungând la 884.000 de euro, cea mai mare investiție făcută până acum prin platforma SeedBlink. Compania anunțase anterior listării oficiale intenția de a strânge în actuala rundă de finanțare 784.000 de euro. Milluu este prima companie din portofoliul Early Game Ventures care se listează pe SeedBlink.

Milluu este o platformă de tehnologie care garantează plata și acoperă riscul neîncasării chiriei pentru proprietari și oferă o soluție complet digitală de management a proprietății, de la găsirea chiriașului / apartamentului potrivit, până la închiriere, semnarea contractului de închiriere, gestionarea plăților chiriei și a facturilor de utilități, sau a tichetelor de mentenanță.

Banii vor fi utilizați pentru a finanța planurile de extindere ale companiei în piața din Polonia, dar și pentru consolidarea afacerii la nivel național.

“Suntem foarte încântați de reușita acestei campanii, dar și de încrederea pe care ne-au oferit-o atât fondurile de investiții deja partenere, cât și toți cei care au investit în noi. Cu această nouă rundă de finanțare ne vom consolida poziția pe piața din România, vom crește echipa – fiind un business intens operațional, ne vom extinde în Varșovia și țintim să ajungem la o evaluare de 10 milioane de euro până la sfârșitul anului. Suntem pregătiți să arătăm investitorilor, din nou, că suntem serioși și că putem face din Milluu un reper pe piața de închirieri imobiliare”, spune Florin Stoian, CEO & Fondator Milluu.

Early Game Ventures, RocaX, Netopia Investments, Simple Capital, Growceanu și alți angel investors au participat la rundă cu 454.000 de euro, iar fondatorii au împrumutat și ei compania cu 150.000 de euro sub formă de convertible loans.

Suma totală disponibilă pe SeedBlink a fost de 280.000 de euro, valoare subscrisă de peste 80 de investitori independenți.

Deși la începutul anului 2021 platforma de crowdfunding a stabilit primul său record legat de listarea publică a unui start-up românesc, Milluu a reușit să bată acest record, devenind astfel cea mai ambițioasă campanie de crowdfunding din istoria SeedBlink.

Despre Milluu

Milluu este singură aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100% digitală, de la găsirea și închirierea unei noi locuințe până la managementul complet al proprietății. În primul an de la înființare, au fost listate în aplicație peste 3500 de apartamente. Fondată de către Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi și Yellow Menu, Milluu a primit la sfârșitul anului 2019 o investiție din partea a dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, Early Game Ventures (EGV) și RocaX. Mai multe informații despre Milluu, regăsiți pe site și pe pagina de LinkedIn a companiei.