Incepând de astăzi și până pe 1 octombriefirmele membre ARIES(Asociația Română pentru Industria Electronică și Software) beneficiază de 20% reducere la toate costurile de înscriere ca Expozant la BINARY 2012! După data de 1 octombrie, reducerea acordată membrilor ARIES va fi de 10% și se poate cumula cu discount-ul de 5% acordat firmelor care au mai două participări anterioare ca Expozant la BINARY, cât și cu reducerea de 10% din costul de chirie al unui spațiu mai mare de 21mp.
În plus, companiile care se grăbesc să se înscrie ca Expozant la ediția de anul acesta a BINARY, își pot alege poziția standului în cadrul zonei Tematicii aferente serviciilor oferite.
Pentru a deveni membru ARIES, click aici. Pentru a rezerva stand la BINARY 2012, click aici.

Au mai rămas doar câteva zile în care te poți înscrie ca
Expozant la BINARY 2012, 
cu 15% reducere la toate costurile

Până pe 15 septembrie, firmele interesate să participe ca Expozanți la BINARY 2012 mai pot beneficia de reducerea EARLY BIRD de 15% aplicată tuturor costurilor de înscriere. În plus, membrii ARIES au 10% reducere din toate tarifele, iar companiile care au două participări anterioare la BINARY, mai pot adăuga 5% la discount-ul oferit. Pentru suprafețe mai mari de 21mp, organizatorii acordă și o reducere de 10% din costul chiriei al spațiului.

Astfel, o firmă membră ARIES, care a mai participat de cel puțin două ori ca Expozant la BINARY și se înscrie până pe 15 septembrie, rezervând un spațiu mai mare de 21mp, va beneficia de o reducere totală de 30% și va plăti cu 10% mai puțin pentru chiria standului!

Companiile care doresc să devină membre ARIES, o pot face aici!
La mai puțin de o săptamană de la deschiderea înscrierilor la BINARY 2012, evenimentul a strâns 13 Parteneri Media, peste 300 de Vizitatori înscriși și aproape un sfert din locurile destinate Expozantilor s-au ocupat! Pentru a rezerva un stand la BINARY 2012, click aici!