30 de speakeri internaționali, membri ai celor mai importante companii și agenții de digital mondiale, vin la București pentru evenimentul toamnei.

——————-

Internet and Mobile World 2012, cea mai mare expo-conferință pentru soluții de business digital & mobile din România, va găzdui între 19-21 septembrie cei mai valoroși profesioniști internaționali din domeniul online și mobile, aflați în premieră în România. Peste 70 de speakeri locali și internaționali vor prezenta soluții concrete, cu aplicabilitate imediată, studii de caz și tendințele următorilor ani pe teme de digital marketing, mobile, social media, e-commerce, software as a service, cloud, web design și development.

Structurat pe două mari zone: expoziție și conferință, Internet and Mobile World 2012 pune la dispoziția profesioniștilor din IT, marketing și online șansa de a dezbate noile direcții de performanță în business, alături de cei mai buni specialiști în domeniul digital și mobile, în sesiuni extraordinare de conferință.

IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic, Oracle, VMWare, Cisco, Zitec, Distinct, 10gen, Serverdensity, UberVu, Padicode, SEO monitor, Lyris, Gloople sunt doar o parte din companiile ale căror reprezentanți vor interacționa cu profesioniștii IT, developeri și freelanceri, entuziaști online în sesiuni axate pe exemple și soluții concrete de creștere a profitabilității și optimizare a modelelor de business, campanii strălucite, multipremiate internațional și solutii tehnice de viitor. Toate acestea pot inspira noi direcții de performanță, de împrospatare a business-ului tradițional sau de generare a unor noi proiecte în domeniul tehnologiilor online.

Pentru experții din audiență interesați exclusiv de informațiile dedicate industriei din care fac parte, Industry FOCUSreprezintă zece sesiuni gândite ca o colecție de studii de caz cu implementări de soluții digitale în domenii precum Banking & Financial Services, FMCG, Healthcare, Retail, Banking & Financial Services, FMCG, Healthcare, Retail, Auto, Utilities, Transport & Infrastructure, Government & Administration, Leisure & Entertainment, IT & Telecom.

Accesul la eveniment se face pe bază de preînregistrare, iar biletele pot fi procurate online până pe 21 septembrie, accesând www.imworld.ro/register.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor principali Romtelecom si COSMOTE; IBM și Ericsson – Gold Partners, Samsung – Networking Partner, SEO monitor – Online Partner, 360 Revolution, Distinct – Technical Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus, Syscom Digital,Carnation GroupEntersoft, Oracle, VMWare, Softelligence și Pras Consulting.

Un eveniment dedicat industriei de internet și mobility, Internet and Mobile World 2012 este susținut și de partenerii săi instituționali: IAB, ANIS, ISOC și Eurocloud.

Pentru mai multe detalii și actualizare constantă a agendei IMWorld, puteți accesa www.imworld.ro.