Compania SoftExpert Mobility a anuntat lansarea MedExpert Quiz.  Aplicatia nou dezvoltata reprezinta o solutie software inovativa de instruire si testare, prin care reprezentantii medicali sunt la curent cu ultimele noutati in domeniu, iar evaluarea cunostintelor lor se face simplu si eficient.

MedExpert Quiz pune la dispozitia departamentelor de training un puternic motor de generare automata de teste aleatorii, pe baza parametrilor introdusi (numar de intrebari pe categorie, grad de dificultate etc.). si in acelasi timp, accesul la diferite materiale de studiu.

In acest mod, toti utilizatorii sistemului pot beneficia de avantajele folosirii lui:

-Reprezentantii medicali vor fi in permanenta la curent cu cunostintele necesare.
-Departamentul de training va putea evalua periodic si obiectiv reprezentantii medicali.
-Managementul va avea acces la diferite rapoarte : rezultate / promovabilitate / dispersie punctaj etc.

Aplicatia va putea fi folosita de clienti in sistem SaaS (Software-as-a-Service), astfel incat efortul financiar va fi minim. SoftExpert Mobility este unul dintre primii furnizori de solutii mobile CRM, SFA si BI din Romania dezvoltate pentru piata farmaceutica, sub numele de Platforma MedExpert.

Aceasta reprezinta o solutie dedicata domeniului farmaceutic, complexa si in acelasi timp foarte flexibila, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a face analize detaliate, sintetice si comparative despre: analiza activitatii de promovare medicala : raportare, planificare, segmentare, targetare analize KPI, importul de date de vanzari , managementul precomenzilor si comenzilor din farmacii, managementul contractelor cu medicii si farmacistii , analiza cheltuielilor de decont pe coduri bugetare, pe reprezentanti medicali, pe produse si pe tipuri de cheltuieli, transmiterea de mesaje SMS personalizate catre clienti (invitatii la manifestari, remindere, campanii automate cu ocazia sarbatorilor, zilelor onomastice etc.), instruirea si testarea permanenta a reprezentantilor medicali.

Printre clientii care folosesc aplicatiile MedExpert se numara Actavis Romania, Alfa Wassermann Romania, Croma Pharma Romania, Ewopharma Romania, Farmexim, Green Net, Gerot Lanach Romania, Pfizer Romania.