Înscrierea în cadrul programului “Stagii pe Bune” a fost prelungită până pe 18 mai. În cadrul acestui program sunt puse la bătaie 650 de poziţii deschise tuturor studenţilor care sunt pasionaţi de IT.

“Stagii pe bune” lansat in februarie 2012, este cel mai mare program naţional de stagiatură din România, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, si ofera și în acest an oportunitatea dobândirii unei experienţe practice și valoroase pentru studenţii din facultăţile de IT&C.

Fideli orientării către dezvoltarea profesională a tinerilor, Asociaţia Studenţilor şi Profesioniştilor IT&C răspunde nevoii reale a studenţilor şi masteranzilor de a-şi completa activităţile din facultate prin stagii practice, desfăşurate pe durata verii, în marile companii din domeniu. În cei opt ani de activitate, în cadrul programului “Stagii pe bune”, peste 7500 de studenţi din marile centre universitare s-au înscris la circa1800 de stagii.  Anul acesta,toţi cei care vor aplica în cadrul programului “Stagii pe Bune” au şansa să interacţioneze cu profesionişti din firme precum BitDefender, Ubisoft, 4psa, Adobe.

Parteneri ai programului sunt: Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Universitatea din Bucureşti.

Un stagiu de practică marchează un pas important în carieră deoarece îi aduce pe tineri mai aproape de job-ul ideal. Prin intermediul “Stagii pe Bune”, studenţii optează pentru un stagiu de practică pentru că îşi doresc să aplice cunoştinţele acumulate pe durata studiilor, să dobândească abilităţi practice, să descopere şi să aprofundeze domeniile care îi pasionează şi mai ales, pentru şansa de a căpăta experienţă, chiar din timpul facultăţii. Companiile au ocazia să-i recruteze pe cei mai buni studenţi și să-i familiarizeze cu mediul de lucru, cu echipa, cu tehnologiile folosite, iar facultăţile devenind partenere ale programului „Stagii pe Bune”, îşi crează şi îşi gestionează programe de stagiatură. “De opt ani deja, organizăm stagii pentru studenţii din IT&C şi câteva mii de studenţi au beneficiat deja de proiectul nostru. La această ediţie, ne asteptăm ca minimum 50 de firme de profil să ofere în jur de 500 de poziţii de stagiu în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Sibiu”, a susţinut Vlad Posea.

Pentru a aplica la stagii, un student trebuie să-şi facă un cont pe site-ul www.stagiipebune.ro şi să completeze un CV. Data limită de aplicare la stagii este 18 mai.  Înscrierea în program este gratuită.