Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), Autodesk Platinum Partner,a participat saptamana aceasta la cea de-a treia editie a Annual Downstream Conference, care a avut loc in Bucuresti, Hotel Caro.
Conferinta este un eveniment de marca organizat anual, dedicat persoanelor din conducerea companiilor nationale din domeniul petrolier, consultantilor, companiilor independente, corporatiilor, administratiilor publice si agentiilor de licentiere. Principalul scop al conferintei a fost acela de a oferi participantilor cele mai noi informatii despre strategiile de dezvoltare din sectorul downstream, tehnologii si echipamente, noi oportunitati de investitie si solutii pentru cresterea profitabilitatii.
In cadrul evenimentului, Dl. Valentin Vlad, Infrastructure Account Manager,Man and Machine Romania, a sustinut prezentarea cu tema “Cresterea eficientei in downstream in cadrul noii paradigme globale: de la reductionism la holism”.
Prezentarea a adresat in mod direct tema principala a conferintei, si anume pastrarea marjei de rafinare. Solutiile Man and Machine sunt create pe noua viziune de abordare a eficientizarii companiilor din downstream, trecand de la o adresare segmentata, punctuala a aspectelor operationale, la una holistica, de ansamblu, in care se tine cont de totalitatea proceselor in ansamblul lor.
„Prezenta Man and Machine Romania la evenimentul anual adresat industriei downstream a fost apreciata ca pozitiva de catre participanti, atat operatori de instalatii tehnologice de proces, cat si furnizori de servicii si tehnologie ai acestora. Am ales sa prezint solutii Man and Machine care adreseazaproceseoperationale,fluxuri de informatii, expertiza clientului si a specialistilor nostri, in cadrul companiilor din domeniile energiei, utilitatilor publice si productiei industriale. Am concluzionat cu rezultate remarcabile ale implementarii acestor solutii la doi lideri globali din domeniile mentionate. Cei 28 de ani de experienta ai grupului  in proiecte complexe constituie garantiasuccesului proiectelor viitoare”, a declarat Dl. Valentin Vlad – Infrastructure Account Manager, Man and Machine Romania.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor companii precum OMV Petrom, Petrotel-Lukoil, Honeywell, Atlas Copco Romania, Schneider siA.T. Kearney Management Consulting.
Dintre clientii majori ai grupului MenschundMaschine Software SE (M+M) amintim: Henkel, Swissgrid, ArcelorMittal, Max Bogl,Leonhard Weiss GmbH,Hüttenwerke Krupp Mannesmann (HKM),Haumann& Fuchs Ingenieure AG, Oosterhuis_Lenard (ONL), SSF Ingenieure GmbH, Niederberghaus & Partner GmbH, Ed. Zublin AG, Commerzbank AG, ReLIS AG, Striebig AG si Primacon Maschinenbau GmbH.

Sursa: http://www.manandmachine.ro/