Maguay a organizat cea de-a 11-a editie a No Time For Downtime , unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania.

“Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 21 de ani de activitate solutii performante hardware si software la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse”, delcara Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Maguay a organizat pe 3 octombrie la JW Marriott Grand Hotel a 11-a editie a No Time for Downtime, un eveniment in care au fost prezentate solutii informatice si aplicatii software cu functie critica pentru infrastructura unei intreprinderi sau organizatii, noi servere, solutii de stocare , dar si noi parteneriate ale companiei.

Participantii la eveniment, specialistii IT si reprezentanti ai managementul companiilor din Romania, au discutat direct cu lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet , Promise Technology, Nexenta , Kingston , Aten .

No Time for Downtime 11 a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului, unde au fost descrise tehnologii si solutii de ultima ora si un showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au realizat demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.

Tehnologiile de ultima generatie prezentate in cele doua sectiuni au fost de mare interes pentru participanti. Acestia au apreciat detaliile de perfomanta si eficienta ale solutiilor propuse de Maguay: servere optimizate pentru data center si private cloud; solutie de stocare unificata de tip NAS/SAN – pentru o arhitectura de tip cluster; enterprise storage Maguay PowerStor cu 60 HDD in doar 4U; Oracle Exadata Database –platforma ideala pentru stocarea datelor si pentru procesarea tranzactiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) si consolidarea fluxurilor de lucru complexe; solutiile complete Fortinet pentru protectie si securizare a unei infrastructuri IT; solutia de monitorizare flota iTrack si solutiile profesionale de e-learning SAP si Maguay, precum si sistemele portabile si desktop pentru office si gaming, produse de catre Maguay.

Faptul ca No Time for Downtime a ajuns in acest an la a 11-a editie este o dovada a consecventei companiei Maguay in business, dar mai ales a aprecierii de care se bucura acest eveniment din partea pietei romanesti de IT&C.

Prezentarile din cadrul evenimentului au acoperit o arie larga de subiecte.

Prezentarea sustinuta de catre Eduard Pughin, Director Operatiuni, s-a axat pe noutatile aparute in portofoliul de solutii hardware si software oferite de Maguay.

Reprezentantul Intel Corporation, Technical Consultant Alejandro Pacheco, a adus in discutie importanta inovatiei in tehnologie, intrand in amanunt in ceea ce priveste segmentul de data center. Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a dezvoltat subiectul solutiilor de stocare si a prezentat solutia NexentaStor. Martijn Duijm, Consulting Systems Engineer Fortinet, a prezentat informatii despre atacurile DDOS, masurile de protectie si importanta acestora pentru protejarea datelor companiei. Tot in zona de protectie a datelor, Vasile Aniculaesei, Country Manager, Symantec Romania, a prezentat auditoriului solutia Symantec DLP, pentru securizarea informatiilor din companii.

Prezentarile Oracle, au atins 2 subiecte distincte din zona de aplicatii si hardware. Costin Ditescu, Applications Principal Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre implementarea fara efort a regulilor, normelor si legislatiei cu Oracle Policy Automation. Adrian Gheorghevici, Engineered Systems Solution Specialist, Oracle Romania a pus accentul pe performanta extrema care poate fi atinsa cu Oracle Engineered Systems.

Pentru un flux mare de date, companiile necesita o solutie de stocare fiabila, subiect atins si de catre Youri Jozee, Business Development Manager EMEA Promise Technology. Subiectul solutiilor de e-learning a fost acoperit de Luminita Scarlat, Senior Presales Specialist, SAP Romania, care a prezentat solutia SAP Enterprise Learning. Reprezentantul Kingston, Gabriel Gidea, Business Development Manager Romania & Bulgaria, a prezentat importanta memoriilor DDR in configurarea produselor hardware.

Toate solutiile prezentate in cadrul evenimentului se regasesc in oferta comerciala a companiei Maguay si beneficiaza de un suport de vanzari si tehnic calificat.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment si prezentarile sustinute, va invitam sa accesati www. NTFD .ro.