Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, și Horus software GmbH, companie germană de servicii informatice, colaborează în vederea optimizării managementului proceselor de afaceri (BPM) pentru clienții care activează, printre altele, în sectoarele: financiar, telecomunicații, auto și sănătate.

“Acest parteneriat aliniază serviciile Luxoft și cele ale Horus și contribuie, totodată, la eficientizarea timpului clienților care activează în toate industriile pe care le deservim. Colaborarea cu Horus va contribui substanțial la mărirea portofoliul nostru de BPM. Împreună vom aborda mai multe provocări de tip BPM, precum automatizarea proceselor de design, calcularea indicatorilor de performanță și proiectarea sistemelor de procesare a contractelor. Vizăm ca timpul petrecut de clienții noștri în procesele de modelare și simulare să fie optimizat, iar acest lucru să le permită să își reducă substanțial costurile”, a declarat Roman Trakhtenberg, Managing Director, Servicii Financiare, Luxoft.

Având la bază concepte fondate științific, expertiza Luxoft și soluțiile BPM ale Horus vor sprijini procedurile de management al proceselor de business. Acest parteneriat urmărește consolidarea activităților de BPM din mediile de afaceri, precum și la nivelul diferitelor companii.

Ingineria proceselor de afaceri urmărește atât crearea proceselor de business, cât și înțelegerea comunităților de afaceri în timpul proiectării acestor activități și după. Prin parteneriatul cu Horus, Luxoft beneficiază de funcționalități BPM specifice, precum modelarea software-ului social, metode de consultanță și instrumente diversificate de analiză care facilitează transparentizarea și o mai bună înțelegere a proceselor întreprinderilor și procedurilor interne pentru clienții companiei.

“Colaborarea cu Luxoft se îndreaptă către o nouă formă de BPM social, care face legătura între directori și echipele lor. Scopul este de a optimiza proiectele și procesele de business. Suntem încrezători că vom avea o cooperare fructuoasă cu Luxoft și că vom dezvolta proiecte de succes în viitor”, a declarat Dr. Thomas Karle, COO Horus software.

Prin acest parteneriat, Horus va fi autorizat să vândă și să livreze soluții, dar și să ofere software licențiat direct clienților, oferind în același timp cadrul necesar pentru analiza, proiectarea, construirea și raportarea cu privire la procesele de BPM.

Horus software este un dezvoltator de principii procedurale, limbaje de modelare, precum și de proceduri de operare care permit analiza, modelarea, simularea și îmbunătățirea proceselor de afaceri.