Luxoft Holding, Inc  unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a anunțat numirea companiei în Top 10 Furnizori de Servicii Externalizate, realizat de către Information Services Group (ISG), o companie lider în tehnologie, market intelligence și servicii de consultanță.

 

Pentru al cincilea trimestru consecutiv, Luxoft se numără printre cei mai importanți furnizori în categoria “Sourcing Market Standouts”, pentru America și regiunile EMEA, pe baza valorilor anuale ale contractelor din ultimele 12 luni. Aflat în cel de-al 54-lea trimestru consecutiv, ISG Outsourcing Index™ realizează independent o analiză trimestrială a celor mai noi date și tendințe pentru companii, furnizorii de servicii, analiști și media. Includerea Luxoft în cel mai nou raport ISG s-a realizat pe baza datelor furnizate de către Luxoft în fiecare trimestru.

 

“Ne bucură faptul că am fost numiți pentru a cincea oară consecutiv în Top 10 Sourcing Standouts”, a declarat Dmitry Loschinin, Președinte și CEO al Luxoft. “Această nouă nominalizare întărește poziția Luxoft ca jucător cheie pe această piață dinamică. Odată cu intrarea în noul an fiscal, Luxoft continuă să se dezvolte în toate centrele sale de livrare din toată lumea. Înregistrăm continuu noi performanțe atât în diviziile financiar, telecom, auto, cât și în centrele noastre de expertiză care dezvoltă soluții din zona mobile, cloud, digital, Internet of Things, big data / analytics și altele. Suntem bucuroși să vedem că ISG sprijină toate aceste industrii și tendințe din sectorul tehnologic.”

 

“Pentru mai mult de un deceniu, ISG Outsourcing Index este autoritatea recunoscută privind analiza piețelor în raport cu termenii și structura serviciilor externalizate, adoptarea industriei, răspândirea geografică și furnizarea de servicii performante. Luxoft continuă să se afirme ca jucător de top într-o continuă dezvoltare pe piața de servicii de dezvoltare software și inginerie, luând în considerare volumul său de afaceri în relație cu ceilalți furnizori din industrie”, a declarat directorul Departamentului de Cercetare al ISG, Paul Reynolds.