Cea de a 12-a editie Zilele Biz incepe luni, 11 noiembrie, cu ziua dedicata Antreprenoriatului. Antreprenori consacrati, care conduc afaceri romanesti de succes cu prezenta internationala, dar si reprezentanti ai noului val antreprenorial ne vor dezvalui pasii necesari pentru reusita intr-un mediu de business plin de provocari.

“Aceasta editie speciala a Zilelor Biz este gandita pentru oamenii aflati in cautarea performantei. Pentru cei care nu se multumesc cu putin. Pentru acest gen de public am format programul si am ales invitatii. De la oameni care gandesc strategii, antreprenori care nu renunta in fata crizei, pana la oameni care schimba lumea, cum sunt Mircea Tudor, care a luat de doua ori Marele Premiu la Salonul de Inventii de la Geneva, sau Ionut Budisteanu, elevul care a uimit o lume intreaga” declara Marta Usurelu, Redactor-Sef, revista Biz.

Prima sesiune va debuta cu studiul “Excelenta in antreprenoriat”, realizat in exclusivitate pentru Zilele Biz de compania de cercetare Unlock Market Research. Veti afla cine sunt cei mai cunoscuti 50 de antreprenori romani, in ce conditii trebuie sa faca afaceri si cum pot construi strategii pentru acesti ani nu tocmai prielnici conditiei de antreprenor.

“Acest top al antreprenorilor ofera o forma de recunoastere si de multumire adresata celor care rezista in mediul de business din Romania si care se incapataneaza sa ne faca bine cu forta. De ce cu forta? Pentru ca e greu sa fii supererou cand mediul nu te incurajeaza.”, declara Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research.

Pentru ca alaturi de strategie, creativitatea si inovatia sunt elemente definitorii pentru o afacere iar un business original are mai multe sanse de reusita in zilele noastre, ziua de Antreprenoriat continua cu modele de afaceri “Out of the box”. Vom afla de la Irina Stancescu (Pain Plaisir), Octavian Falceanu (Ad Production), Oana Paun (The HUB Bucharest), Dragos si Bogdan Boeru, (TNT Brothers), Irina Arsene (Mindit) si Ovidiu Barbier (Dinner in the Sky) care sunt provocarile pe care le-au intalnit si cum au reusit sa le depaseasca pentru a-si transforma ideile indraznete in afaceri de succes.

Printre speakerii invitati la Ziua de Antreprenoriat se numara: Iulian Stanciu, director general, eMAG, Dragos Petrescu, proprietar, Trotter Prim, Camelia Sucu, Owner, Class Living, Jean Valvis, Presedinte Director General, Valvis Holding, Tiberiu Moisa, Executive Director, Banca Transilvania, Sergiu Negut, Wanted Transformation, Razvan Diratian, Director General, Avon Cosmetics Romania si Republica Moldova, Georgiana Popescu, Director Asigurari Generale Corporate, Generali Romania, Marius Stefan, General Manager, Autonom Rent a Car si Andreas Antonopoulos, Rector, University of New York in Prague (UNYP).

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 11-15 noiembrie 2013 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri din mari companii, antreprenori, investitori, consultanti si jurnalisti intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere pe www.zilelebiz.ro