Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi Viva Q7 Life, cea mai accesibilă tabletă Quad Core din portofoliul său. Posesorii de tablete City+ şi City Life vor avea posibilitatea de a-şi upgrada produsul Dual Core la versiunea Quad Core.

„Viva Q7 Life este potrivită pentru cei care vor să-şi achiziţioneze prima tabletă. Accesibilă, cu un design elegant şi uşor de utilizat în viaţa de zi cu zi, ea nu face rabat de la calitate. Performanţa este dovedită de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde Viva Q7 Life a obţinut peste 20.000 de puncte”,  a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva Q7 Life păstrează caracteristicile care au consacrat gama de tablete Viva, având un design atrăgător şi elegant, cu o grosime de numai 7,5 mm. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM. Display-ul de 7” oferă o rezoluţie de 1024×600 pixeli. Viva Q7 Life rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean si are preinstalată aplicaţia de update cu ajutorul căreia fiecare actualizare software poate fi efectuată într-un mod mult mai simplu.

Upgrade-ul hardware pentru modelele City+ si City Life va fi disponibil din luna decembrie.

Viva Q7 Life va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 529 lei (Viva Q7 Life). Pentru mai multe detalii legate de Viva Q7 Life, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.