G502 este un mouse de gaming, iar cei de la Logitech au reușit  să creeze un produs cu un design cu totul deosebit. Cu toate că a fost lansat în 2018, noi îl considerăm încă foarte actual. Mouse-ul îți stă foarte bine în mână și se observă de la bun început calitatea materialelor.

Performanțe

Mouse-ul vine cu un senzor de 16.000 DPI, care oferă o precizie cu totul deosebită. G502 vine cu nu mai puțin de 11 butoane programabile. Suplimentar, există și o funcție de scrolling rapid.

Responsabilă pentru configurarea mouse-ului este aplicația G Hub. Mouse-ul vine cu 5 greutăți de 3,6 g, care pot fi adăugate în cinci locașe la baza mouse-ului.

Lightsync

Lightsync este tehnologia companiei de periferice, care oferă posibilitatea configurării și sincronizării culorilor RGB în funcție de joc sau muzică. Luminile le puteți configura tot din aplicația G Hub

Concluzii

Seria G502 este cea mai vândută gamă de mouși de gaming. Cu toate că competiția este acerbă, G502 Hero considerăm că este o alegere foarte bună. La cei aproximativ 250 lei, considerăm că mouse-ul oferă un raport preț/calitate excelent.