Veniturile LLP Group au crescut in 2014 cu 11%, de la 7.8 milioane EUR in 2013 la 8.7 milioane EUR. Profitul brut a crescut cu 23%, de la 1.4 milioane EUR la 1.9 milioane EUR. Toate cele trei divizii ale LLP au obtinut rezultate bune. Profitabilitatea a continuat sa se imbunatateasca iar numarul angajatilor a crescut.

LLP Group este prezent in 10 tari unde lucreaza cu sistemele financiare de la Infor , produsele CRM de la Microsoft, instrumentele de reconciliere BlackLine si solutiile subsidiarei sale systems@work . Grupul are peste 100 de angajati.

LLP Group, cu sediul principal in Praga, furnizeaza servicii de consultanta pentru afaceri si servicii informatice in Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Belgia, Luxemburg, Mexic, Rusia si America de nord fiind distribuitor al produselor Infor, Microsoft Dynamics CRM, Pivotal CRM, BlackLine si systems@work. In anul 2014 LLP Group a lucrat in proiecte pentru aproape 400 de clienti din 57 de tari.

“LLP CRM are identitate proprie si este cel mai mare partener Microsoft CRM din Cehia. Divizia Infor deruleaza cateva proiecte regionale mari si a inregistrat cele mai mari venituri din consultanta de pana acum. systems@work a finalizat si lansat aplicatiile iPhone de gestiunea cheltuielilor si managementul serviciilor profesionale. Strategia noastra continua pe aceleasi coordonate: o companie de consultanta de inalta specializare, distribuitor si producator de software. “ a declarat Adam Bager, presedintele LLP Group

Responsablitatea sociala: LLP Group continua sa sprijine financiar Scoala de teatru pentru copii din Shiroka Luka (Bulgaria), un eveniment de doua saptamani organizat in fiecare vara pentru copiii defavorizati, condus de unul din cei mai cunoscuti regizori de teatru din Bulgaria