Cu peste 240 de implementări de Microsoft Dynamics NAV şi peste 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics a fost principalul partener Microsoft care a contribuit la organizarea Next Business Forum.

LLP Dynamics, compania care dispune de cea mai mare experiență pe piața autohtonă pentru soluțiile Microsoft Dynamics, a fost  principalul partener în organizarea evenimentului “Next Business Forum”. În cadrul evenimentului, LLP a realizat mai multe demonstrații live pentru soluțiile Microsoft Dynamics NAV 2013 și Microsoft Dynamics AX 2013.

LLP Dynamics este partenerul cu cea mai mare experiență pentru zona de soluții Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV. LLP a fost prima companie locală care a localizat produsul la nevoile legislative și fiscale existente pe piața autohtonă.  LLP are la activ numeroase proiecte complexe de implementări, printre acestea numărându-se companii din zona de producție industrială.

În cadrul “Next Business Forum”  a fost prezentat un interesant studiu de caz al implementării de Microsoft Dynamics AX realizate la echipa de formula 1 Lotus. După evaluarea a 13 soluții ERP, Lotus a ales Microsoft Dynamics AX pentru automatizarea proceselor de afaceri.

Prin implementarea Microsoft Dynamics AX la  echipa Lotus, aceasta a reușit să-și eficientizeze seminificativ activitatea.  AX a adus avantaje substanțială pe zona de gestionare a proceselor de producție pentru noile generații de monoposturi de formula 1. Ținând cont de faptul că pe parcursul sezonului de Formula 1 angajații nu sunt în diverse locații pe glob, Microsoft Dynamics AX a fost implementat într-o infrastructură bazată pe cloud computing.