TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anuntă astăzi disponibilitatea noului său adaptor de reţea pe USB, model TEW-805UB — primul adaptor wireless cu port USB 3.0 şi standard AC.

Datorită standardului AC, noul echipament este capabil să ofere o viteză de trabsfer de până la 867 Mbps. Procesul de instalare este unul intuitiv, ce permite utilizatorului să fie funcţional în mai puţin de cinci. De asemenea, prezenţa butonului WPS (Wi-Fi Protected Setup) simplifică procedura de conectare la reţeaua wireless, configurarea realizându-se printr-o simplă apăsare de buton. TEW-805UB deţine şi un soft integrat ce permite stocarea datelor de logare a mai multor reţele şi poate prioritiza conexiunile la reţea.

“Folosind avantajele oferite de prezenta portul USB 3.0 integrat, TEW-805UB nu va limita niciodată vitezele record ce pot fi obţinute de adaptor prin standardul wireless AC1200,” a declarat Sonny Su, director al departamentului tehnologic la TRENDnet.

Video : http://www.youtube.com/watch?v=ehfr_Cz2OO8

Pagina Produsului: http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=100_TEW-805UB&cat=202

Imagini: http://www.trendnet.com/downloads/list_subcategory.asp?SUBTYPE_ID=1624