LLP Dynamics, a confirmat inca o data, prin participarea in calitate de parter Gold la evenimentul „Microsoft Business Forum”, ca este partenerul de incredere pentru suita Dynamics in Romania. Conferinta de presa a dat startul evenimentului, unde LLP Dynamics a evidentiat importanta mobilitatii si flexibilitatii solutiilor Dynamics, atat la nivel de management (rapoarte si analize PowerView) cat si la nivel de operare (cu ajutorul clientului de tip Web din Microsoft Dynamics NAV 2013 si al Enterprise Portal-ului din Microsoft Dynamcis AX 2012R2).

In sesiunile paralele, LLP Dynamics a demonstrat in timp real mobilitatea solutiei Microsoft Dynamics AX 2012 integrata cu Microsoft Stack (Excel, Lync, Outlook) si solutii Microsoft de BI, alaturi de prezentarea de tip user experience Microsoft Dynamics NAV 2013 (grafice, roluri, web portal, clienti SharePoint NAV, etc.). Echipa LLP Dynamics s-a folosit in timpul acestor demonstratii de urmatoarele terminale mobile: Tableta Microsoft Surface Pro – cu Windows 8 Pro -, smartphone SAMSUNG ATIV S – Windows 8 Phone -, smartphone cu sistem de operare ANDROID, Tableta convertibila DELL XPS12.

Evenimentul a fost de un real succes, echipa LLP Dynamics iesind in evidenta prin atitudinea deschisa dar profesionista in abordarea demonstratiilor. Performanta LLP Dynamics a fost salutata de toti participantii la eveniment prin prezenta numeroasa la standul LLP Dynamics.

LLP Dynamics a incheiat evenimentul multumind participantilor prin organizarea unei tombole cu premiul constand in unul dintre terminalele mobile folosite la prezentarile din acea zi:  SAMSUNG ATIV S – Windows 8 Phone.