Liviu Drăgan, CEO TotalSoft, a fost premiat aseară, în cadrul Galei “CEO Awards – Cei mai admirați CEO din România” cu distincția “Evoluție și Revoluție” la categoria executivilor care și-au demonstrat priceperea prin rezultatele companiilor pe care le conduc. Printre premianții acestei ediții s-au numărat și Mihai Marcu (MedLife), Sergiu Oprescu (Alpha Bank), Calin Drăgan (Coca Cola Japonia) sau Dragoș Dinu (Tiriac Holdings), executivi ai unor business-uri de top care utilizează produsele Charisma.

Recunoașterea performanței lui Liviu Drăgan și, implicit, a TotalSoft este rezultatul votului a 400 de executivi și consultanți din toate domeniile de activitate, de la multinaționale până la companii mici. Lista de propuneri pe care Business Magazin a realizat-o pentru acest top a inclus peste 250 de CEO cu renume, oameni care au construit sau administrează afaceri de succes în România.

“Mă onorează în mod deosebit premiul acordat, pe care îl consider o dovadă de apreciere a realizărilor TotalSoft în cei 20 de ani de activitate. Am crezut întotdeauna cu tărie că putem transforma ambiția de a crea software într-o poveste reală, onestă și deosebit de frumoasă. Faptul că am reușit, se datorează în mare măsură partenerilor noștri de afaceri, companii de calibrul celor care sunt astăzi laureatele acestei gale, cărora vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată” a declarat cu această ocazie Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.

Pe lângă premierea celor mai admirați CEO din România, gala de anul acesta a marcat și aniversarea a 10 ani de activitate a revistei Business Magazin. Evenimentul a avut loc la Biavati Events și s-a bucurat de participarea a peste 300 de reprezentanți ai mediului de afaceri românesc, în special din domeniul serviciilor financiare, energie, IT & C, industrie, FMGC, comert şi transporturi, construcţii şi servicii.

Liviu Drăgan a creat două dintre cele mai puternice branduri IT românești, TotalSoft și Charisma, mărci care reprezintă o importantă carte de vizită pentru industria autohtonă de software în 36 de țări, pe 4 continente. CEO al TotalSoft de la înființarea companiei și până în prezent, Liviu Drăgan este una dintre personalitățile marcante ale industriei IT românești, un puternic susținător al produselor software proprietate intelectuală și al specialiștilor români. Este omul care din pasiune a construit nu doar o companie de succes, ci o emblemă a industriei IT româneşti cu care toată echipa TotalSoft se mândrește.