LASTING System va participa între 12 și 13 noiembrie 2014, în calitate de Partener Silver, la Microsoft Summit 2014, cel mai important eveniment de tehnologie și business de pe piața de IT din România.

Compania timişoreană va pune la dispoziția vizitatorilor cele mai noi soluţii de comunicaţii şi colaborare unificate de la Polycom optimizate pentru pltaforma Microsoft Lync, soluții software pentru platformele Microsoft (aplicații pentru domeniile financiar, educație și producție), precum și soluții de tipul ERP de la SAP integrate pe platforma Microsoft Azure.

Este pentru al doilea an consecutiv în care compania LASTING este prezentă la Microsoft Summit în calitate de partener oficial.

Microsoft Summit 2014 va reuni peste 40 de experți locali și internaționali în domeniul IT&C, printre care Don Grantham, Președinte, Microsoft Central & Easter Europe și David Chappell, Principal, Chappell & Associates.

Participanții vor avea acces la peste 45 de sesiuni de prezentări demonstrații și studii de caz axate pe cele mai noi tendințe și impactul lor asupra afacerilor, precum și cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecărui tip de afaceri.