Allview, brandul românesc numărul 1 în materie de smartphone-uri și tablete de pe piață din România, lansează astăzi varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme, în Ediție Limitată. Smartphone-ul este mini doar în ceea ce privește dimensiunile, performanța fiind de top, ca și în cazul lui X1 Xtreme. Principalele caracteristici ale smartphone-ului sunt display-ul de 4,7” Full HD (469 ppi), procesorul performant Qualcomm Quad Core cu frecvența de 2,15 GHz, camerele de 16 MP și 4MP și designul atrăgător. Spatele din aluminiu al fiecărui smartphone achiziționat de către utilizatori va fi personalizat prin gravură cu textul preferat, serviciu oferit gratuit de către Allview.

X1 Xtreme mini oferă caracteristici la superlativ precum display-ul uluitor, viteza remarcabilă, fotografiile incredibile, autoportretele luminoase și sunetul de excepție.

X1 Xtreme mini este un smartphone în ediție limitată, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani Allview. Acesta atrage atenția atât prin designul reușit cât și prin performanța datorată componentelor de top, fiind dedicat persoanelor care își doresc un smartphone de dimensiuni mai mici și caracteristici de ultima oră.” a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Construcția din aluminiu, finisajul canturilor și liniile fluide ale designului conferă smartphone-ului o alura fermecătoare. Acesta este disponibil în două nuanțe metalizate, argintiu și verde. Cele mai mici detalii dintr-o imagine vor fi redate de display-ul IPS OGS de 4,7” cu rezoluție Full HD și o densitate impresionantă a pixelilor de 469 ppi. Acesta este protejat de un strat de sticlă rezistent la zgârieturi și șocuri.

Performanța este asigurată de procesorul Qualcomm Quad Core cu frecvență de 2,15 GHz, soluția grafica Adreno 33 și memoria RAM de 2 GB. Memoria flash disponibilă pentru stocarea fișierelor este de 16 GB. Device-ul dispune de amplificator audio Yamaha și sistem DTS, pentru un sunet de excepție.

Camera principală de 16 MP model OV 16825 are lentile de safir cu filtru antireflexie, LED Flash de mare intensitate luminoasă, filtru UV și IR, iar suprafața senzorului CMOS este de 1/2,3”, printre cele mai mari disponibile pe un dispozitiv Android. Camera dispune de funcții precum fotografiere panoramică, HDR și înregistrare video în format Full HD. Camera frontală de 4 MP model OV4688 are dimesiunea pixelilor de 2 Aµm. Astfel, fiecare pixel captează mai multă lumina pentru ca fiecare fotografie să fie reușită, indiferent de intensitatea luminii ambientale.

Bateria SDI de 2200 mah a smartphone-ului X1 Xtreme mini asigură o capacitate cu până la 30% mai mare față de bateriile obișnuite cu aceeași dimensiune și oferă până la 11 ore de convorbire. Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass și Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la prețul de 1299 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro/xtrememini.