Vești bune pentru clienții interesați de echipamentele Konica Minolta. AccurioPress C3080 și C6100 au obținut certificarea FograCert, pentru validarea sistemelor de printare (Validation Printing System – VPS).

Sistemele de printare digitală color, de mare viteză, oferă imaginii o calitate și consistență ridicată. Astfel, au finalizat cu succes o serie de teste  si au câștigat premiul  Institutului de Cercetări pentru tehnologii media Fogra, din Germania.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager, Production Printing Group:,,Certificarea Fogra reflectă feedbackul pe care îl primim de la clienți cu privire la caracteristicile fantastice și productivitatea oferite de sistemele de printare digitală – AccurioPress C3080 și C6100. Acest lucru evidențiază faptul că  îmbunătățirile aduse acestor sisteme îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale, oferind clienților noștri încă o asigurare a calității prin productivitate, fiabilitate și consistența imprimării de nivel mondial pentru care Konica Minolta este renumită.’’

Institutul de Cercetare pentru Tehnologii Media – Fogra a concluzionat că seria de sisteme de tipar digital de la Konica Minolta – AccurioPress C3080 și C6100, <<au îndeplinit cu succes toate criteriile acestui program în configurațiile testate>>. Acum, sistemele sunt certificate atunci când rulează controlerele opționale EFI Fiery, CREO sau Konica Minolta.

Sistemele Konica Minolta AccurioPress C3080 și C6100 au fost testate cu o serie de configurații și condiții de imprimare pentru o gamă largă de însușiri. Acestea includ conformitatea PDF / X, verificarea substratului de culoare, luciu și fluorescență, precizia culorii, uniformitatea, permanența și rezistența la lumină. Echipamentele au fost supuse, de asemenea, unor teste de verificare a decolorării, a repetabilității atât pe termen lung cât și pe termen scurt, a rezistenței la frecare, a limitelor de reproducere a tonurilor de culoare, a înregistrării imaginilor și a informațiilor oferite despre putere.

Cu o viteză de imprimare de 81 ppm color și monocrom, seria AccurioPress C3080 permite furnizorilor de print să creeze mai multe oportunități de afaceri prin flexibilitatea sporită a suportului media și a unei game largi de aplicații digitale esențiale pentru imprimare.

Seria AccurioPress C6100 este disponibilă în variantele C6085 – cu 85 ppm, color și monocrom, și C6100 – cu 100 ppm, color și monocrom. Aceasta serie rapidă și flexibilă a fost creată pentru operațiuni de tipar digital care oferă volume mari, repetitive.

Ambele serii au integrată soluția Color Care. Acest soft ajută la depășirea unor situații de criză în tiparul digital, precum reducerea timpului de imprimare față-verso, oferă o gamă extinsă de culori și setări complexe pentru suportul media.