Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH: “Odată cu lansarea acestor noi multifuncționale, Konica Minolta a îmbunătățit gama de echipamente de birou. Utilizarea uşoară, funcțiile inteligente, performanțele ecologice și posibilitățile de personalizare ce ţin cont de cerințele clienților, fac din aceste echipamente aliații ideali în mediul office.”

 

Noile multifuncționale beneficiază de operare multi-touch extrem de intuitivă, similară cu cea a unui smartphone sau a unei tablete. Astfel, utilizatorii nu sunt nevoiți să studieze foarte mult modul de operare al echipamentului întrucât le este familiar, sunt mai productivi și se simt mai confortabil în mediul profesional. Un alt avantaj este dat de posibilitățile de personalizare a ecranului, care le permit utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la toate funcțiile de care au nevoie. Se pot crea panouri care să conțină numai funcțiile cele mai des folosite, selectate dintr-o listă cuprinzătoare. Prin intermediul acestora, utilizatorii accesează rapid echipamentul, fără să fie nevoiți să navigheze prin tot meniul.

 

Există, de asemenea, o serie de funcționalități noi. De exemplu, noua funcție îmbunătățită de scanare permite convertirea materialelor în documente Word sau Excel. Această funcție este solicitată intens de clienți, reușind să le ușureaze munca și să le reducă timpul pe care l-ar pierde introducând manual documentele scanate în diverse aplicații.

 

Cu bizhub C454e și C554e pot fi realizate intern materiale tipărite până acum la furnizori externi, echipamentele suportând multe tipuri de hârtie și oferind o calitate foarte bună a imprimării și opțiuni versatile de finisare.

 

Datorită îmbunătățirilor hardware, noile multifuncționale color de la Konica Minolta folosesc mai puțină energie, ceea ce implică atât reducerea amprentei de carbon, cât și reducerea costurilor.