VMware lider global în virtualizare şi infrastructură cloud, anunţă  Vmware Forum 2013. Conferinţa va avea loc pe 23 mai la Bucureşti. Peste 16.000 de participanţi sunt aşteptaţi să participe la cele peste 27 de astfel de evenimente care vor avea loc în Europa, Orientul Apropriat şi Africa (EMEA). Tema pentru anul 2013 este ‘Tehnologia la putere nelimitată’, evenimentul oferind posibilitatea profesioniştilor IT să continue călătoria în cloud cu ajutorul Data Center-ului Definit de Software. Oricare ar fi interesele acestora – cloud, virtualizare sau mobilitate – VMware Forum 2013 reprezintă o oportunitate excelentă pentru a intelege cum se poate dezvolta şi implementa o strategie de cloud eficientă. Reprezentaţii VMware şi partenerii săi vor prezenta modul în care diverse organizatii pot inova în cloud şi oferi o infrastructură care reduce complexitatea sistemelor IT, îmbunătăţeşte securitatea şi accelerează dezvoltarea de aplicaţii şi modul în care acestea sunt implementate şi utilizate în organizaţii.

Evenimentul va debuta printr-un discurs de deschidere despre modul în care companiile pot utiliza platforma Software-Defined Data Center, susţinut de către Elie Kanaan, Vice President Marketing, EMEA, la VMware. Alături de reprezentaţii VMware, vor fi prezenţi o serie de lideri ai diverşilor partneri VMware precum si companii care se bucură, deja, de beneficiile productivităţii şi de reducerile de costuri oferite de automatizarea operaţiunilor în cloud şi service provisioning.

Ivo Sladoljev, Manager Regional Sud-Estul Europei la VMware : “O adevarată furtună s-a declanşat în industria noastră, iar aceasta va afecta orice companie indiferent de sector şi mărime. Trecerea către Software-Defined Data Center, paşii majori realizaţi în tehnologiile adresate utilizatorilor finali, cât şi strategia cloud centrată pe client vor genera schimbări importante pentru modul în care companiile operează sau concurează pe piaţă.

VMware Forum 2013 reprezintă o bună oportunitate pentru clienţi de a interacţiona cu VMware, cu partenerii săi, dar şi cu ceilalţi colegi din industrie pentru a înţelege beneficiile utilizării inteligente a tehnologiilor de virtualizare şi cloud. Scopul nostru este acela de a oferi participanţilor exemple concrete de business despre modul în care organizaţiile au folosit tehnologiile noastre pentru a obţine avantaje tangibile.’’

VMware Forum 2013 este un eveniment de o zi, ce se adresează profesioniştilor IT care îşi doresc să simplifice şi să transforme activitatea în IT, dar şi oricui îşi doreşte să aducă îmbunătăţiri şi inovaţie în infrastructura IT, data center, desktop computing sau în continuitatea la nivel de business şi strategia de cloud computing. Pe parcursul acestei zile, organizatorii îşi doresc să ofere cât mai multe informaţii despre viitorul în cloud prin intermediul a trei teme majore de discuţie: cloud computing, virtualizare şi mobilitate.

Sponsorii conferinţei din acest an sunt: EMC, HP, Cisco, Veeam, GTS Telekom, Dell, Suse şi Trend Micro.

VMware Forum este la a treia ediţie în România şi este un eveniment global organizat pentru clienţii VMware, cât şi pentru toate organizaţiile interesate. Pentru mai multe informaţii, agendă şi modalitatea de înscriere va rugăm să accesaţi: http://www.vmwareforum2013.com/bucharest. Participarea la acest eveniment este gratuita.

 

Puteţi afla şi mai multe informaţii urmărind sfaturile managerilor, ştirile cele mai importante din timpul conferinţei dar şi multe altele accesând blogul oficial VMware  www.vmwareemeablog.com. De asemenea, ne puteţi urmări şi pe Twitter prin #Vmwareforumro.