Junio.ro, prima platforma de joburi part-time pentru studenti, lanseaza Summer Jobs, o sectiune dedicata tinerilor care doresc sa-si gaseasca un loc de munca sau un internship pe perioada verii. Cu peste 60 de anunturi de joburi part-time deja inregistrate pe platforma de la companii din domeniul IT, marketing, financiar si contabil, noua sectiune va oferi studentilor si posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara punand in practica cunostintele dobandite in timpul facultatii.

„Ne dorim sa-i ajutam pe studenti sa obtina cat mai multa experienta profesionala, fara sa fie nevoiti sa renunte la studiile pe care le desfasoara”, a mentionat Cornel Nitu, cofondator Junio.ro. „Tocmai de aceea, incercam sa introducem in platforma Junio.ro oportunitati cat mai variate pentru a sustine tinerii inscrisi sa-si gaseasca un loc de munca potrivit pentru nevoile lor. Astfel, pe langa anunturile de joburi part-time, ne-am gandit sa ne adresam si studentilor care isi doresc sa aiba experienta unui job doar pe timpul verii, astfel incat sa se poata intoarce la facultate in toamna cu un plus de cunostinte si cu niste bani in buzunar.”

Mai mult, noua sectiune pe platforma Junio.ro va aduce si companiilor implicate un plus de expunere, acestea benefiicind de o legatura directa cu reteaua de ambasadori Junio.ro din cadrul universitatilor si asociatiilor de studenti partenere. In plus, companiile vor avea acces la o baza de candidati atent verificata si vor avea parte de sustinerea unui consilier Junio care ii va ajuta sa creeze un anunt si o descriere a companiei cat mai atractive pentru studenti.

„Ne propunem sa schimbam modul in care se fac anunturile de joburi si internship-uri pentru studenti, tocmai de aceea avem o persoana dedicata care se va ocupa exclusiv de obtinerea cat mai multor informatii de la companii pentru a le crea un profil complet”, a adaugat Vlad Posea, cofondator Junio.ro. „Astfel, tinerii care isi doresc sa aplice vor putea afla cat mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atributiile lor, care este mediul de lucru, dar si cum arata birourile companiilor si activitatile in care sunt implicati angajatii in afara orelor de lucru.”

Pentru inscrieri in platforma si aplicatii, companiile interesate si studentii pot accesa: https://summer.junio.ro/