Participa la seria de evenimente Career Leader pentru a profita de sansa de a lucra alaturi de reprezentanti ai celor mai importante companii din Romania. In cadrul evenimentelor noastre te vei afla fata in fata cu reprezentanti ai companiilor din diferite domenii, vei participa la o sesiune de training oferita de cei mai buni profesionisti in domeniu, dar si la un workshop interactiv. La final tu poti fi unul dintre castigatorii stagiilor de practica, stagii ce iti vor deschide drumul catre cariera pe care ti-o doresti.

Ce inseamna Career Leader?

Career Leader te ajuta sa iti dezvolti cariera pe care ti-o doresti. Fiecare zi va deschide perspective profesionale intr-un domeniu diferit. Vei avea sansa de a afla despre oportunitatile pe care le ofera companii de top din aceste domenii, vei participa la un training de specialitate si vei avea ocazia de a participa la un workshop interactiv si de a lucra sub indrumarea directa a profesionistilor din diferite domenii. La final, tu poti fi unul dintre castigatorii stagiilor de practica oferite de companiile prezente la eveniment.

De ce sa participi la Career Leader?

  • Pentru ca iti doresti sa ai o cariera de succes intr-un anumit domeniu
  • Pentru ca vrei sa afli mai multe despre oportunitatile pe care le ofera companiile de top din domeniul tau
  • Pentru ca vrei sa lucrezi alaturi de profesionisti si experti consacrati
  • Pentru ca iti doresti sa acumulezi experienta in cadrul unei companii importante
  • Pentru ca vrei sa cunosti tineri si oameni de afaceri de succes

Ce domenii sunt pregatite pentru tine la  Career Leader?

  • Consultanta – luni, 22 octombrie ai sansa de a fi consultant pentru o zi alalaturi de profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut si Colliers International
  • Marketing – marti, 23 octombrie, vei afla de la reprezentantii L’Oreal si JTI ce presupune o cariera in domeniu
  • IT – ziua de miercuri, 24 octombrie, se adreseaza tinerilor pasionati de tehnologie care vor lucra alaturi de specialisti Microsoft Romania
  • Banking – joi, 25 octombrie,vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de profesionisti din BRD Groupe Société Générale

Mai stai pe ganduri?

Aplica acum pentru a fi unul dintre finalistii care vor avea sansa de a participa la cea de a doua editie Career Leader!

Urmatoarea editie Career Leader va avea loc in Bucuresti la Casa RAF (Sediul Fundatiei Romano-Americane, str. Gina Patrichi nr. 6) in perioada 22 – 25 octombrie.