iSTYLE Retail România, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea primului magazin stradal ajungând la un număr de douăsprezece locații fizice la nivelul întregii țări.

Noul magazin se bucură de același format compact, cu un design simplu și eficient, concentrând în cei 50 de metri pătrați același mix de produse Apple, accesorii premium și servicii destinate clienților, toate  acestea într-o  zonă ultra-centrală a Bucureștiului. Clienții vor primi recomandări și informații despre gama de produse și soluții oferite din partea unor specialiști pregătiți și certificați după standardele Apple. Aceștia îi vor ajuta în alegerea celor mai potrivite dispozitive, implementarea configurărilor inițiale sau selectarea accesoriilor, oferind asistența necesară în scopul începerii rapide a utilizării.

Pasionații Apple sunt așteptați începând de sâmbătă, 12 decembrie, ora 10:00, în noul magazin din Clădirea Grawe (strada Vulturilor, nr. 98) cu oferte la cele mai căutate produse (detalii pe istyle.ro).

Noul magazin funcționează și ca punct de recepție pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat, ce își desfășoară activitatea la aceeași adresă. Echipa de tehnicieni vine în întâmpinarea clienților cu servicii de consultanță tehnică, diagnoză, reparare și înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

Magazinele iSTYLE sunt adaptate nevoilor curente, punând accent pe siguranța consumatorilor și posibilitatea de a se bucura constant de servicii de cea mai bună calitate.

”Situația actuală internațională se caracterizează și printr-un salt considerabil în ceea ce privește utilizarea tehnologiei în aproape toate domeniile vieții, astfel încât presiunea asupra companiilor de profil a devenit din ce în ce mai mare. iSTYLE a înțeles această responsabilitate intensificând modalitățile de a fi cât mai aproape de consumatori. Practic, numărul persoanelor care comandă sau doar ne solicită informații a crescut de câteva ori comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Lansarea primului magazin stradal din țară ne oferă șansa unei interacțiuni mai bune cu cei interesați de produsele și serviciile noastre,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România, Bulgaria și Adria.

iSTYLE a dorit să ofere clienților săi o locație suplimentară, în afara centrelor comerciale, un spațiu de sine stătător care va putea funcționa indiferent de restricțiile impuse de contextul pandemiei. Decizia de extindere vine și în urma numărului mare de solicitări primite în perioada aceasta care a condus la anumite blocaje, dar și a necesității românilor de a primi sfaturi cât mai personalizate. Compania continuă să implementeze toate măsurile necesare pentru asigurarea unei comunicării constante și eficiente cu toți consumatori în cel mai scurt timp posibil.

Reprezentanții iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020.