Ira Winkler, unul dintre cei mai influenti specialisti mondiali in securitatea informatiei, va sustine o prezentare despre spionajul corporatist in cadrul Provision Day 2013. De asemenea, Ira Winkler va fi disponibil pentru o discutie scurta cu reprezentantii presei interesati de subiect.
Numit de presa internationala „Modern Day James Bond” Ira Winkler este cunoscut pentru simularile unor actiuni de spionaj prin care a reusit sa penetreze retelele unora dintre cele mai mari companii globale intr-un demers de  constientizare a riscurilor si a masurilor necesare pentru protejarea informatiilor si a infrastructurii IT. Ira este autorul unora dintre cele mai cunoscute carti din domeniul securitatii informatice: „Spies Among Us” „Corporate Espionage„ si „ Zen and the Art of Information Security” precum si a numeroase articole de specialitate. De asemenea, Ira Winkler a castigat premiul „Hall of Fame” din partea Information Systems Security Association.
Ira Winkler, absolvent al Johns Hopkins University, si-a inceput cariera la US National Security Agency, unde a lucrat ca Intelligence and Computer Systems Analyst, ulterior a lucrat pentru mai multe agentii si institutii militare americane.  Ira Winkler este prezent la Bucuresti in exclusivitate la invitatia Provision Enterprise Technology Solutions si va sustine o prezentare cu tema „Corporate Espionage”

Participarea la Provision Day este gratuita, pentru inregistrare completati formularul disponibil pe site-ul evenimentului www.provisionevents.ro. Provision Day 2013 se va desfasura joi 3 octombrie la Willbrook Platinum Center si este un eveniment organizat de Provision Enterprise Technology Solutions alaturi de partenerii:  Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye pe care ii reprezinta cu succes in piata romaneasca.

Be Secure. Stay Secure.