Când întâlnim tehnologia la fiecare pas, este important să investim în acest sens în tânăra generaţie, pentru a ne asigura că vor fi acoperite nevoile viitorului. Digital Kids este un program ce vine să întâmpine aceste nevoi şi oferă cursuri de programare pentru copii între 8 şi 14 ani. Acest program este realizat în parteneriat de către Asociaţia Edusfera şi ROSEdu.

Dupa parcurgerea celor 3 niveluri ale programuluicopiii vor putea dezvolta pagini web, aplicatii pentru echipamente mobile sau propriile jocuri, totul intr-un mod distractiv si interactiv!

“Copiii pot să stapânească instrumentele digitale sau pot să se lase stăpâniţi de ele, iar diferenţa stă numai în educaţie.”, declară Tincuţa Apăteanu, Co-fondator Edusfera.

 

“Copiilor le place foarte mult. Este un curs de succes, o modalitate prin care încercăm să punem accentul pe faptul că programarea nu este neapărat un atu al celor care sunt foarte talentați și au înclinări către așa ceva, cât un mod de gândire, un mod de a învăța să gândești organizat și de a învăța să lucrezi în echipă. Softurile ajung să fie soluții foarte complexe și nu mai pot fi privite ca o contributie a unei singure persoane, cât ca un efort de echipă, lucru care se vede și în cazul nostru, suntem o echipă care a reușit deoarece fiecare membru s-a implicat. Încurajăm explorarea, folosirea și înțelegerea noilor tehnologii și educarea a unui spirit frumos.”, declară Ştefan-Adrian Apăteanu, Co-fondator Edusfera.

Pentru mai multe informații, sunt invitați să vizitați http://digitalkids.ro