Interactive Intelligence Group Inc., furnizor global de soluţii integrate pentru comunicaţii de business, dezvoltate pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor, a lansat Interaction Content Manager™ (ICM), o aplicaţie software independentă de mediul de transmitere a informaţiilor, care captează, indexează, stochează, caută, accesează şi gestionează datele esenţiale pentru companii.

„Am creat ICM cu scopul de a ajuta companiile să îşi reducă costurile, să crească productivitatea angajaţilor şi să îşi îmbunătăţească serviciile pentru clienţi, prin faptul că le oferă informaţiile potrivite la momentul şi persoanei potrivite, într-un anumit context. Cu ajutorul capacităţii noastre unice de a integra acest conţinut în procesele de comunicare şi afaceri ale companiilor, vom extinde aceste beneficii chiar mai mult”, a declarat Dr. Donald E. Brown, fondator şi CEO Interactive Intelligence.

ICM asigură accesul în timp real la orice date şi informaţii pe parcursul întregii interacţiuni dintre agent şi client sau al întregului proces de business derulat în cadrul companiilor, indiferent de locaţia utilizatorului. În plus, arhitectura scalabilă a soluţiei oferă o accesibilitate sporită indiferent de mediul de distribuţie a datelor şi informaţiilor, fără să diminueze nivelul de performanţă, iar serviciile web şi interfaţa de programare asigură uşurinţă în integrare şi un acces mai simplu la informaţiile stocate în sistem.

De asemenea, interfeţele intuitive şi uşor configurabile prezintă utilizatorului o imagine unitară asupra conţinutului din diferitele sisteme din cadrul companiilor, iar, prin administrarea centralizată, soluţia asigură  pe deplin controlul, securitatea şi auditul informaţiilor.

ICM poate fi implementată atât la locaţie, cât şi în cloud sau poate fi realizată o combinaţie între aceste opţiuni de implementare, având capacitatea de a migra cu uşurinţă în orice moment de la implementarea în cloud către cea la locaţie.

Soluţia se adresează atât centrelor de contact, cât şi companiilor medii şi mari, şi se potriveşte cu precădere verticalelor de business cu un volum mare de conţinut reglementat, cum ar fi companiile din domeniul asigurărilor, al serviciilor financiare, medicale sau guvernamentale.

Interaction Content Manager va fi disponibilă în limba engleză la nivel mondial începând cu ultimul trimestru din 2013, fiind urmată şi de versiuni în alte limbi în prima jumătate a anului 2014. Soluţia va fi disponibilă prin intermediul reţelei globale de peste 350 de distribuitori a Interactive Intelligence, precum şi prin intermediul echipei de vânzări a companiei.

Pentru informaţii suplimentare despre ICM, accesaţi http://www.inin.com/solutions/Pages/Enterprise-Content-Management.aspx.